Thomas---89's blog
16-09-2012 - 23:00

Tak for alt

Hej.


Hvad er der sket siden sidst? Nu skal i hører. Lige som jeg skrev breve til min familie til når jeg ikke længere ville være blandt dem, så har jeg også skrevet et par linjer til Jer.
Grunden til, at jeg nævner dette er at, når Du læser det her, så er jeg desværre taget afsted til et andet sted (Jeg vil ikke skrive et bedre sted, fordi det er sammen med dem jeg holder af). 


Jeg vil gerne takke alle dem der har kommenteret på mine blog indlæg igennem det sidste lange stykke tid, og som har vist interesse i mig og min sygdom. Det har været opmuntrende at læse alle de søde kommentar uanset hvordan det har set ud for mig. Jeg vil også gerne takke for de personer som har sendt mig private beskeder, og har spurgt ind til hvordan det går. Ærligt talt, så troede jeg ikke at så mange ville skrive på mine blog indlæg, og det har virkelig været dejligt at se, derfor af hjertet TAK, selvom jeg desværre ikke klarede den.


I må have det godt, I er nogen dejlige personer og I fortjener det bedste. TAK.


- Thomas


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det er med stor beklagelse, at jeg kan meddele at min bror, Thomas desværre er afgået ved døden d. 9 september 2012 ved middagstid og begravet d. 13 september. Det var en flot begravelse, og rigtig mange af Thomas’ venner og familie kom for at vise ham den sidste respekt.


Jeg har tidligere skrevet her inde for min bror, og nu gør jeg det igen, men denne gang et indlæg jeg aldrig ønskede jeg skulle skrive selvom jeg godt kunne se hvor det bar hen ad til sidst. Jeg vil gerne på vegne af hele familien takke for den støtte I har udvist overfor Thomas, jeg er sikker på at han har kunne bruge det til meget.


Bare to dage efter begravelsen blev vores søster gift. Det var en rigtig god dag selvom vi selvfølgelig manglede Thomas. Alligevel så virkede det til at han var til stede på en eller anden mærkelig måde! Han havde lavet en rigtig rørende video til min søster, det var rigtigt smukt at se ham på denne dag og hører hans ord. Det var tydeligt at han havde tænkt over hvert eneste ord, og der var stort set ikke et eneste øje tørt efter hans tale, det betød rigtig meget for min søster at Thomas havde lavet denne tale til hende, faktisk tror jeg at det var den bedste gave hun kunne få, nu når han ikke selv kunne være der.


Thomas, min storebror. Han vil for altid være noget specielt for mig. Jeg har aldrig set en person være lige så stærk i troen på at det nok skal gå selvom det så allerværst ud. Hans evne til at tænke på andre personer før ham selv er også noget jeg vil huske ham for, det var altid alle andre før ham, også selvom han havde det virkeligt dårligt. Således formåede han bl.a. at spille Wii med min lillebror dagen inden han døde og gøre ham glad, selvom det var hårdt for ham, og han havde mange smerter ved det. Han formodede samtidig at fortælle jokes til os alle sammen få timer inden…
Thomas, når jeg tænker på ham så tænker jeg ikke på en syg person, men en person med rigtig meget livsglæde og energi. Han vil foreviget være savnet, men jeg vil altid kunne tænke tilbage på en positiv oplevelse med ham :-).


Thomas, der er mange der vil savne dig og som der er et ordsprog der siger:


”I hjertet gemt, men aldrig glemt”


Thomas, aldrig farvel men altid på gensyn. Vi ses bror. :-)

Følg Xboxlife her