Thomas---89's blog
14-12-2011 - 23:22

Verden væreste besked, part 6

Hej, jeg er klar over at det er ved at være et stykke tid siden jeg har opdateret min blog, men jeg har ikke haft overskuddet eller tiden på det sidste.


Siden min sidste blog er der sket væsentlige forbedringer i mit sygdomsforløb. Jeg er kommet ud af min isolation, og behandlingen har været yderst god. Behandlingen har virket godt overfor for kræften, faktisk så godt, at jeg sidenhen er blevet opereret over to gange, således at alt det onde nu er fjernet i leveren.
Jeg har også fået mere energi igen, og jeg kan selv begynde at gå, men er det længere ture skal jeg stadigvæk have hjælp, men de små positive skridt er STORE skridt for mig i øjeblikket.
Jeg har også fået lov at komme hjem et par gange af et par timers varighed, hvilket har været dejligt at komme væk fra sygehuset og hjem til familien.


Behandlingen har samtidig gjort, at kræften i tarmen er blevet mindre, således at jeg snart kan få det fjernet, hvis da alt går som det skal. Jeg skal dog først under kniven efter jul. Grunden til det først er efter jul, er bl.a. at jeg pga. behandlingen stadig er en smule afkræftet, og har været igennem to operationer i den seneste tid og at det derfor vil være hårdt for min krop. En anden grund er, at hvis jeg blev opereret inden jul, ville jeg højst sandsynligt ikke kunne komme hjem og holde jul der hjemme, derfor er vi blevet enige med lægerne om, at jeg skal opereres engang mellem jul og nytår i stedet. Dette betyder så også, at som det ser ud nu, så kommer jeg til at tilbringe hvertfald nogen timer sammen med min familie juleaften hvilket faktisk er mit andet størst ønske i år, det største er at operationen går godt, og jeg snart bliver helbredt.


Min familie blev desuden meget overrasket over at jeg havde skrevet omkring forløbet her inde, og de blev rigtig glade for alle de fine kommentar som i skriver, og de bad mig derfor om at sige tak.
Jeg vil også gerne sig tak for alle de fine hilsner, selvom jeg ikke kender Jer, så varmer de ufattelig meget alle sammen.


Det var ikke det længste blogindlæg den her gang, der kommer mere enten før operationen, ellers umiddelbart efter, så I kan få en opdatering om hvordan operation er gået.


God jul :-)  

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her