Thomas---89's blog
07-09-2011 - 21:32

Verdens værste besked, part 2 ...

Tak for alle de mange opmuntrende beskeder i mit tidligere blog indlæg. Her er lige en lille opdatering omkring mit forløb. Jeg kæmper som bare fanden, men det kan til tider være meget hårdt. 


Der var en der spurgte hvad min behandling gik ud på, og kort tid efter jeg fik stillet diagnosen blev jeg opereret i håb om, at de kunne fjerne alt det onde. Det var umiddelbart ikke muligt, så jeg startede med at få kemoterapi en gang om ugen. Det var meningen, at jeg kun skulle have haft kemoterapi i ca. et halvt år, men det blev forlænget med mindst 3 måneder mere. Udover min kemoterapi, er jeg blevet rådet til at spise meget fiberrigt mad, og mindst motionere 30 minutter om dagen, hvilket godt kan være rigtig hårdt da jeg ikke har mange kræfter i øjeblikket. Ud over dette, får jeg også noget andet medicin i form af piller.


Efter mit forrige blog indlæg omkring mit sygdomsforløb er der sket noget nyt. Der var igennem noget tid blevet taget prøver, og lavet scanninger for at se hvordan det gik. Den 31 august fik jeg så beskeden om, at kræften desværre havde spredt sig til min lever. Jeg er derfor stadig i behandling med kemoterapi, i håb om at det kan have en virkning på kræften i leveren samt tarmen. Desuden er der snak om, at jeg skal opereres endnu engang, for at fjerne det onde i leveren.


Det er hårdt at få sådan en besked en gang til, især nu hvor jeg troede at det hele var begyndt at gå bedre så får man sådan en besked. Beskeden har vendt op og ned på alt endnu engang, men der er ikke andet for end at komme op på hesten igen og kæmpe videre, om end det muligvis er blevet meget hårdere nu.


Jeg vil skrive noget mere en anden dag, når jeg ved lidt mere omkring hvordan det hele skal foregå osv.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her