Tep0y's blog
11-01-2007 - 17:14

En udmærket dag med (nyt) job..

Så er jeg netop vendt hjem fra en "jobsamtale". Grunden til at jeg sætter det i anførselstegn er, at det var en jobsamtale hos min gamle arbejdsgiver. Det er nemlig sådan, at jeg har haft nogle problemer med mit knæ da jeg blev skadet ved sport. Det kom 1½ måned inden jul, og måtte derfor melde mig syg fra mit daværende arbejde i Radio/TV i Føtex. De kunne åbenbart ikke vente, pga. juletravlheden også videre. Derfor blev jeg fyret kort efter jul.

Indtil nu har jeg så været uden job, men i dag kørte jeg så ud og snakkede med dem igen. Jeg kunne ikke få et job i Radio/TV, da alle pladserne var besat. En skam, da det var et rigtig fedt job. Anyways, så så jeg at de søgte personale til kassen. Så jeg prøvede lykken og blev ansat ved kassen i dag. Skal starte i februar, så må vi se hvordan det går.

Og ja.. Min Xbox 360? Den har jeg heller ikke spillet på i dag. 

11-01-2007 - 09:05

Mit første blog-indlæg

Så hoppede jeg også med på blog-vognen, efter at have været skeptisk i et stykke tid. I min blog vil du kunne læse oplevelser fra min hverdag, og vil egentlig prøve at gøre den lidt personlig og ikke bare skrive om spil og grafik.

Lidt om mig selv?

Jeg er en dreng på 17 år, som går på HHX (2. år). Jeg har haft en Xbox 360 siden marts, men er begyndt at miste interessen for den.

Anyways, velkommen til min blog.

Følg Xboxlife her