Tep0y's blog
13-02-2007 - 18:24

1. arbejdsdag og ingen Xbox 360 :-/

Så var jeg ude og blive oplært i dag i Føtex, og damn der er mange ting man skal huske når man skal sidde ved kassen.. Ekspederede ikke "rigtige" kunder i dag hehe, men det skal jeg hele dagen imorgen.. fra 9-19, så det bliver en lang dag..

Min Xbox 360 er til reperation, og den vil jeg dælme gerne have igen.. Savner den faktisk, og er da blevet bekræftet i, at jeg ikke skal sælge den. Vil gerne prøve NBA Street, da jeg blev grebet af det de 10 minutter jeg har prøvet det. Jeg har også modtaget Crackdown som bare ligger og venter, og det er sgu træls at sådan et funklende nyt spil ikke kan blive smidt i en maskine, og så ellers bare gennemspillet.. Men sådan er det, håber UPS snart ringer på døren..


13-02-2007 - 08:24

Så skal der sgu gang i bloggen igen!

Efter en laaaaaaang pause uden blog-indlæg må det være på tide at der lidt igen i Tep0y's blog. Pausen har jeg brugt på så meget, men også på at hente inspiration på de andre blogs her på Xboxlife.dk. Jeg må sige at jeg er imponeret over alle de tiltag der er på alle folks blogs, godt gået.

Hvad sker der så herhjemme? Jo her om halvanden time skal jeg ud og starte på mit nye job som kassedame (?) ;) i føtex. Har tidligere (se andet blog indlæg) søgt arbejde derude og skal som sagt starte derude i dag. 4 timer lyder vagten på i dag, men imorgen kommer dræber vagten fra 9-19... Damn! :P

Derudover er der ikke rigtig fastlagt hvad jeg skal i vinterferien, andet end at lægge vejen forbi Århus og få købt lidt forskelligt..

Følg Xboxlife her