Tep0y's blog
01-07-2007 - 17:47

Hostel - Part II

Nogen der har set den? 

!!!!! SPOILER ALERT !!!!!


Jeg så den igår ved en kammerat (spør' mig ikke hvor han har den fra), og må da nok have lov at sige at den skuffer virkelig, virkelig meget. 1'eren var fin nok synes jeg. Okay, tre kvarters porno og tre kvarters torturering er ikke det man vinder en Oscar for, men okay som en gyser..

Så forventningerne var okay høje til Part II, men hvad sker der!? Det er præcis det samme plot som 1'eren? Denne gang er det bare med tre kvinder istedet. Og nøøøj hvor er den langsom til at komme igang - den første time sker der sådan set ikke andet, end at de bliver lokket til det der sted i Slovakiet.

Efter den første time, begynder den halve time med uhyggen og kvinderne bliver sat til rette i denne her famøse stol. Men der sker ikke noget! Den ene som har købt "retten" til at torturere den ene af kvinderne går ned, og vil ikke mere. Den anden mister fuldstændig besindelsen og prøver at voldtage hende - men hun får ham så overmandet og ja....... vil ikke rigtigt beskrive hvad der så sker...

!!!! SPOILER SLUT !!!!!

Den skuffer bare så meget. Effekterne er mindre, den er dårligere lavet, plottet er ren genbrug og skuespillet er sgu ikke til de Gyldne Palmer. Måske var mine forventninger for høje, men jeg mener bare at det burde være muligt at forvente minimum den samme uhygge som 1'eren bød på.
Følg Xboxlife her