Tep0y's blog
30-06-2007 - 20:04

Guitar Hero II, Kørekort, Sommerferie og træning

De fire ord ovenfor er det, som beskriver min situation bedst lige nu. Okay, lad mig lige forklare det. Som I nok har bemærket, er det jo sommerferie (selvom det ikke kan ses på vejret), og det får jeg brugt på de tre andre stikord som ses ovenfor.

I torsdags (sidste uge), var jeg til køreprøve. Det var blevet viiiildt forsinket (startede først i februar), men det var fordi, at der var så lang ventetid i det område hvor jeg skulle tage det. Anyhow, jeg bestod og det var bare super lækkert. Så hele denne uge har jeg ikke lavet andet end at køre rundt i mine forældres Opel Vectra, og jeg skal da love for der er blevet tanket op et par gange.

Guitar Hero II. Ja, jeg er blevet helt pjattet med det. Sidst jeg spillede det, var det på Medium og der havde jeg problemer med nogle af sangene. Så samlede jeg lige plastikspaden op her for ikke ret lang tid siden, og gæt hvad der er sket?!? Jeg er blevet meget bedre! Jeg aner ikke hvorfor, men nu kan jeg nappe stort set alle sange på hard. Har endda præsteret at få +80% ramte noder i Buckethead - Jordan. Ja, jeg er sgu ret stolt. Så med det lortevejr som det er lige nu, så kan du være sikker på at Tep0y er online til noget Guitar Hero II.

Sommerferie. Mmmhh.. De første par dage man har sommerferie, er det bare super lækkert. Man fræser rundt, er glad for at 2. år på HHX er veloverstået og man er bare ikke til at skyde igennem. Men, men, men.. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg synes sgu det bliver hurtigt kedeligt at have sommerferie? Specielt når alle ens venner vælger at tage på 3 ugers ferie her i starten af ferien og ens forældre er i Karibien? Jeg hader sgu bare at sidde foran PC'en, men ved sgu ikke hvad jeg ellers skal lave.. Jeg har jo kørekort, og kunne godt tænke mig at køre forskellige steder hen - men ved ikke hvorfor. Forslag i kommentarfeltet er velkomne!!!!

Træning. Ja jeg er sgu blevet bidt af en gal fitness instruktør. Hver 3. dag står jeg på stavgængeren i motionscenteret Forever. Efter en ½ times hård opvarmning går vi over til den mere seriøse del.. ;P Jeg er begyndt meget på bænkpres, og træner ryg og arme samtidig. Programmet kører lidt forskelligt. Er glad for at jeg er kommet igang, og er næsten kommet ind i en rytme med at jeg næsten får det dårligt hvis jeg ikke kommer derud.. Man føler sig sgu så fed, når man ikke har været derude i noget tid. Så på nuværende tidspunkt hedder det mandag-onsdag-fredag og nogle gange i weekenden..

Anyways.. En lille update herfra. Smid gerne en kommentar, det giver mig lyst til at skrive mere.. Hvis i naturligvis gider at læse det.. ;D
Følg Xboxlife her