TagEnKiks's blog
17-01-2011 - 22:59

En ny ting begynder!

Sidst jeg lavede et blogindlæg, blev der fra flere sider slået på tæven fordi jeg åbenbart ikke havde bidraget med nok til at kritisere andre. Og man skal åbenbart yde for at nyde.
Ydermere diskuterede Juxer (om end lidt med sig selv) om udviklingen af ens skriftsprog. De fleste brugere på Xboxlife.dk bevæger sig på en eller anden måde i det danske uddannelsessystem og tvinges derfor til røvkedelige afleveringer i enten dansk, engelsk, spansk, fransk og jeg kunne blive ved.
Selv studerer jeg Humanistisk Informatik på Universitet! Og selv om teknologi pessimisme, konvergenskultur og Anthony Giddens er spændende på hver sin måde. Så er det jo også meget rart af og til, at kunne skrive om andre ting.
Og hvad er nemmere end at fortælle folk hvad de skal gøre? Efter mine ca. 20 sekunders søgen var svaret klart! Skrive om sit eget liv.. Men det er røv sygt og ingen gider høre om mit liv.
Så derfor skal Xboxlife.dk have ”5 ting du skal gøre før du dør”. Da jeg ikke har haft nogen forberedelsestid, så tager vi en nem en. ”5 film du skal se før du dør”. Jeg vil for eftertiden stræbe efter lidt mere kreativitet. Så vi kommer til at bevæge os fra ”5 Magic: the gathering pauper decks du skal prøve før du dør” til ”5 Creme Fraiche dressinger du skal smage før du dør”. Stilen, indholdet og mængden vil med garanti ændre sig med tiden! Men denne gang starter vi stille ud.
 Battle Royale – Hvad ville der ske, hvis en 9. klasse blev kidnappet, sluppet løs på en ø og tvunget til at dræbe hinanden? Få svaret her, hvor regeringen beslutter sig for at besvare spørgsmålene:
Er du rede til at dræbe klassens hotte pige for at overleve?
Er klassens nørd indebrændt nok til at gå på killing spree?
Er det muligt at dræbe en hel 9. klasse med en stegepande?
Alle disse spørgsmål og flere til, bliver besvaret i dette mesterværk fra år 2000.
 Braindead –  Hvad sker der hvis tre aber voldtager en rotte? Man får en Rat-Monkey. Hvad sker der hvis man bliver bidt af en Rat-Monkey? Man bliver til en zombie. Logikken er ikke til at tage fejl af og det er resten af filmen heller ikke. Zombie splatter i højeste gear, krydret med et kærlighedsdrama, en drengs kærlighed til sin mor! Ja, så har vi det hele.  Splatterscerne taler for sig selv og fås næsten ikke bedre.


 
Starship Troopers – En film der helt sikkert er delte meninger om! Men hvis man går et stykke dybere og tænker over filmen, så har vi et par interessante pointer.
Jorden er blevet til et utopisk paradis. Jorden er blevet samlet under en regering og medierne styres med hård hånd. Patriotisme og smukke mennesker er i højsædet for at hjernevaske unge mennesker til at gå ind i hæren. Hele filmen er en karikatur af det perfekte samfund og hvilken indflydelse regeringen kan have. Selve hovedrollerne i filmen er også karikaturer på de stereotyper vi alle kender. Fyldt med masser af action og kryb der får prygl! Ja, så har vi en klassiker.
 Fight club – Ikke helt i samme stil som de andre, men den skulle bare med. Fight Club er en af mine all time film og den skal bare ses. Filmen er baseret på Chuck Palahniuks roman af samme navn. Man kan diskutere side op og side ned om samfundskritikken og andre spændende ting, men det magter jeg ikke. Jeg vil ligeledes afholde mig fra plottet, som bare skal opleves. Brad Pitt spiller genialt som den forstyrrede Tyler Durdon og Edward Norton ligeledes som den nerotiske hovedperson.
 The Boondock Saints - Filmen handler om det irske brødrepar Conner og Murphy, der arbejder på et kødpakkeri. Et yderst stille job skulle man mene og det er det også. Derfor beslutter brødreparret sig for, at gud har en større opgave til dem. At rense byen for kriminelle og andre udskud. Filmen kører i høj grad på de velskrevne karaktere i filmen. Lige fra de to brødre til William Defoe som kriminalefterforsker.
 
Der kunne selvfølgelig have været udvalgt mange andre film! Også mere populære film, men dette var fem bud på film alle bør have set allerede. Hvis ikke! Så kom i gang.
Følg med næste uge, hvor vi undersøger "5 burgere du skal smage før du dør"..

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her