TagEnKiks's blog
27-01-2008 - 22:02

På tide at stramme op!
Har besluttet mig for, at jeg laver for mange impuls køb af Xbox 360 spil. Derfor er det på tide at stramme op!

Derfor har jeg sat følgende til salg:

fifa 07
Viva pinata
Cabela's African Safari
Superman Returns
Oblivion
Fuzion Frenzy 2
Madden 08

Alle impuls køb, som jeg egentlig ikke får spillet. Nemme gamerpoints, men det siger mig egentlig kun noget i gode spil.

Ønskelisten ser for fremtiden sådan ud:

Devil may Cry 4 (OMFG, da jeg så traileren var jeg total solgt.)
Fifa street 3 (party spil! Nægter dog at betale over 250,- for det)
Army of two (skal nok lige se hvad det er)
Star Wars: The Force Unleashed (GOTY ingen tvivl her!)
Tom Clancy's EndWar (Skal igen se hvad det er)

Der udover tænker jeg på, at skaffe:
Guitar hero 2 (3'ern er fed, så skal 2 også ejes)
Kane & Lynch: Dead Men (100% co-op med venner på besøg. Ellers bliver det ikke spillet)
Burnout: Paradise

Kunne ikke lige spotte mere på releaselisten, som jeg vil bruge penge på.

Spil som Gears, halo3, Cod4, mass effect ligger allerede og samler støv. Har bare svært ved at skille mig af med dem. Det er lidt svært at beskrive, men de er "altid gode at have".

Hvad er jeres must buy's ? og Har i også svært ved at skille jer af med bestemte spil?
06-01-2008 - 17:28

TagEnKiks's dårlige dagJeg blev for godt 1½ uge siden kontaktet af en nysgerrig nisse! Som gerne ville høre hvilken ting jeg havde modtaget i nissegave.
Spørgende spurgte jeg tilbage hvad han mente, da jeg ikke havde modtaget andre gaver med posten end: "Hvem Hvad Hvor 2008". Hvilket jeg var sikker på, at jeg havde set afsender på. Og tanken slog mig da også, at det ville være en underlig gave fra xboxlife.dk. Den var så heller ikke fra dem :)

Idag skrev min Nisse, så at gaven skulle være sendt og modtaget. Alle gaver blev nemlig sendt den 19. dec. Ellers så måtte jeg have skrevet adressen forkert. Her tænker jeg bare! Hvis adressen var forkert, så var den vel blevet sendt tilbage igen? Men jeg er så vidt også sikker på, at min adresse og navn er sendt og skrevet rigtigt. Da jeg både under Faxe kondi cup, Halo3 turnering og nu under Nisselegen havde sendt den ind.

Så nu vil jeg sætte mig og vente ! Det kan jo være den kommer... Bar meget forsinket

Dette skal ikke tages, som kritik af Redaktionen eller Skou, som min nisse var så venlig, at snakke med. Mere som mig, der havde glædet mig til gaven, men så se i øjene, at den ikke kommer.

Og så mest af alt: At sige tak til Nissen (som godt selv ved hvem han er).
TAK :)


Og så er der jo ikke andet at sige end:02-01-2008 - 13:51

mmm Kakaomælk!

Alle kender vel en god kakaomælk? Men hvilken er bedst, dyrest og hvilken smager mest af træ?Matilde kakaomælk:

Puha! Nok den mest kendte kakaomælk i hele danske land. Derfor også den mest overvurderet efter min mening. Mange folk har givet udtryk for den har en god smag, men alligevel ender jeg altid med dårlig smag i munden. Det skal det siges, at efter min mening den bedste kakao til opvarmning ved en børnefødselsdag. Kold smager den dog af gulvtæppe.
Bedømmelse: 4.7/10

Maja kakaomælk:

Endnu et Arla produkt! Derfor kommer det nok ikke som den store overraskelse, at den smager af leftovers fra matilde kakaomælk bare blandet op med vand. Helt igennem en hæslig kakaomælk.
Bedømmelse: 1/10

Matilde café:

Igen et Arla produkt! Men bemærkelsesvis er det lykkes dem at lave en meget god kakaomælk. Dejlig smag og den efterlader ingen dårlig smag i munden. At der så kun er 29 cl i en flaske undre mig så. Procentdelen af mænd, som kan få slukket tørsten af så lidt kakao er efter min overbevisning alt for lille. Derfor trækker det desværre end i bedømmelsen.
Bedømmelse: 7/10

Nesquik kakaopulver:

Den rigtige hurtige bruger, har nok allerede set ligheden imellem mit gamertag og ligepræcis denne drik. Derfor kan jeg lige så godt sige: Ja, nesquik smager pisse godt. Det er dog ikke helt uden grund, da Nesquik er en ganske habil opblandings kakao. Så alle der ikke bryder sig om den! I tager fejl og jeg har ret.
Bedømmelse: 8/10

Cocio:


Ja ja.... Vi vidste det jo godt alle sammen. Men Cocio er kongen blandt kakaomælk! Om klokken er 05 om morgen på i den lokale kiosk, så smager denne kakao gudesmukt. Eller man bare skal nyde en kakao til bold om lørdagen, så er dette den bedste.
Bedømmelse: 10/10


Nu har jeg ikke flere penge, så jeg gider heller ikke teste flere. Men hvis denne test er lavet af en bruger før og han ikke er enig. Så det bare synd for dig, for jeg har altså ret ;)01-01-2008 - 23:25

Så er den her endelig!

Men hvad hulen skal jeg egentlig med en blog?

Året er blevet 2008 og jeg runder snart de 2000 indlæg på xboxlife. Så det vel også på tide, at jeg får en blog. Hvad jeg skal skal bruge den til, det skal jeg så til at finde ud af. Jeg har nok på et tidspunkt givet udtryk for, at blogs er perfekte til at brokke sig over ting. Så tror egentlig at jeg kommer til at fluekneppe diverse emner, som egentlig ikke har særlig meget relevans. Ikke dermed sagt, at jeg vil søge nettet igennem for ubrugelig viden bare for at brokke mig, for det orker jeg ikke.

Så hvilken bedre start end, at brokke sig over ting, som har irriteret mig idag!Internet explore(8,9 eller 10?) på Vista. For endnu engang lukke ned imens jeg var igang med at skrive mit oprindelig indlæg. Hvilket har gjort, at jeg mistede tråden og nu er dette kommet ud af det.

Megan fox for at være så lækker i "the transformers" som jeg startede dagen/eftermiddagen ud med at se!

ekstrabladet.dk for at endnu en dag bringe hjernedød journalistik. Jeg nægter at tro, den side styres af professionelle.

Og til sidst mig selv! For at sove da der var skihop på Eurosport. Havde ellers glædet mig. Men hey jeg ser bare genudsendelsen.


Det var egentlig det eneste jeg har kunnet se mig sur på. Nu har jeg også brugt de sidste 14-15 timer i sengen. Hvis nogle (og jeg tvivler) har læst dette første blog indlæg fra min side, så tillykke :)

NB: I fremtiden burde der nok komme noget med relevans. Det kommer lidt an på mit humør.Følg Xboxlife her