Scurvy Lobster's blog
18-05-2007 - 13:25

Status på spil

Som mange nok har set, så har jeg i løbet af maj måned postet stemningsbilleder og bidder af baggrundshistorien fra det spilprojekt jeg arbejder på.

Det bliver lavet som en del af den danske computerspilsuddannelse. Jeg deltager som projektleder for min gruppe, hvor vi er 14 mand.

Status på spillet er, at vi er ved at fixe op på et væld af bugs og mangler. De fleste af manglerne relaterer til animation og fysiksystemet i Source SDK, som vi udvikler spillet i. Desværre har vi ikke kunne få fysikken til at fungere helt som vi ville, og vi har derfor været nødt til at animere en vigtig ting i stedet.

Vi har også en pre-alpha demo kørende, som vi bruger til at tune gameplayet. Jeg håber at spillet i starten af juni kan komme på nettet, så alle med Half-Life 2 på deres pc, kan prøve det. Der kommer sikkert også en video på YouTube.

Spillet kræver et forholdsvist godt højttalersystem, og en Xbox 360 controller sat til pc'en. Vi bruger analog sticks på controlleren, og selvom det bliver muligt at bruge tastatur, så er det essentielt for oplevelsen, at bruge Xbox controlleren. Vi har lyde i spillet, som pga. meget lave toner ikke fungerer med billige pc højttalere, så det er samtidig bedst for folk med et godt setup på den front.

Det bliver selvfølgelig kun en lille smagsprøve vi ender ud med, da en måned er for lidt til at lave et komplet spil.


Konceptgrafik for vores hovedperson.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her