Scurvy Lobster's blog
29-05-2007 - 14:09

The Way hjemmeside

Så er The Way online på sin egen side. Du kan finde videoer, screens, downloads, baggrundshistorie osv. der. Bare husk, at spillet kun skal ses som en prototype, og en måned er ekstremt lidt til at lave et spil i.

Der er vildt mange ting vi gerne ville have gjort bedre, men med den korte tid, så blev vi nødt til at skære det helt ind til benet. Der er også mange fejl vi ikke nåede at få rettet, så det er bl.a. ikke så brugervenligt, som man kender det fra kommercielle spil.

Grafisk og lydmæssigt synes jeg selv vi har klaret det godt, og spillet fortjener virkeligt at komme ud på nogle ordentlige højttalere, da vores tests alle har vist, at billige pc højttalere bare ikke er nok. Hovedtelefoner kan faktisk være en god løsning.Jeg håber at du synes om spillet! Vi har arbejdet hårdt på det lige til det sidste.
29-05-2007 - 02:49

Første ingame screenshot af: The Way

Så bliver vores DADIU spil ikke mere afpudset; onsdag kl. 12.00 afleverer vi det. Her ser i det første frigivne ingame screenshot af vores spil: The Way.Billedet er godt nok taget i en mere dramatisk vinkel end man spiller i, men det vil der komme råd for, så man selv kan indstille kameravinklen man ønsker at spille i.

Mere nyt, screens, videoer og downloads kommer snart.

18-05-2007 - 13:25

Status på spil

Som mange nok har set, så har jeg i løbet af maj måned postet stemningsbilleder og bidder af baggrundshistorien fra det spilprojekt jeg arbejder på.

Det bliver lavet som en del af den danske computerspilsuddannelse. Jeg deltager som projektleder for min gruppe, hvor vi er 14 mand.

Status på spillet er, at vi er ved at fixe op på et væld af bugs og mangler. De fleste af manglerne relaterer til animation og fysiksystemet i Source SDK, som vi udvikler spillet i. Desværre har vi ikke kunne få fysikken til at fungere helt som vi ville, og vi har derfor været nødt til at animere en vigtig ting i stedet.

Vi har også en pre-alpha demo kørende, som vi bruger til at tune gameplayet. Jeg håber at spillet i starten af juni kan komme på nettet, så alle med Half-Life 2 på deres pc, kan prøve det. Der kommer sikkert også en video på YouTube.

Spillet kræver et forholdsvist godt højttalersystem, og en Xbox 360 controller sat til pc'en. Vi bruger analog sticks på controlleren, og selvom det bliver muligt at bruge tastatur, så er det essentielt for oplevelsen, at bruge Xbox controlleren. Vi har lyde i spillet, som pga. meget lave toner ikke fungerer med billige pc højttalere, så det er samtidig bedst for folk med et godt setup på den front.

Det bliver selvfølgelig kun en lille smagsprøve vi ender ud med, da en måned er for lidt til at lave et komplet spil.


Konceptgrafik for vores hovedperson.
08-05-2007 - 13:01

Det sidste rum

Efter en lang og hård vej op til sidste og øverste kammer i templet, står du nu foran din største udfordring. Guddommelig ondskab tordner sig op foran dig. Kæmpe tentakler holder et fast greb om søjler i rummet.

Nu ville du ønske du havde et våben. Dit liv afhænger af den kommende kamp, men alt hvad du har er dit musikinstrument, som din familie har brugt i generationer. Du ved det har stærke krafter, men ikke hvordan det skal bruges mod noget så voldsomt.


Ingen vej tilbage nu...
05-05-2007 - 14:30

En magtsyg gud...

Engang tilbad et helt kontinent guden Quatall. Men da der ikke var mere land at erobre, kunne magtsygen ikke skjules længere. Land og folk blev ædt op af gudens syge, og ingen kriger er nogensinde vendt tilbage efter et møde med denne ondskab.

En sikker død venter Quatalls udfordrer, men der er intet valg, for du er født til denne kamp!Blot endnu en repræsentation af Quatalls ondskab...
02-05-2007 - 18:01

Tør du træde ind i den glemte by?

I en fjern verden, og glemt tid findes et folk, hvis skæbne afhænger af én mand. Sådan har det været i generationer, og nu er det din tur til at vandre ind i junglen mod den forladte by. Men er du stærk nok til at besejre det onde selv, når ingen anden har kunne gøre det? Du finder kun ud af det på en måde...


Tør du træde nærmere...?
Følg Xboxlife her