PonyArne's blog
10-11-2010 - 20:46

Årh penge...

Er der noget mere deprimerede end at sidde på arbejde og vide at man alligevel ikke har nogen penge?! :D
Jeg synes ihvertfald det er mega nedtursgøjseren! (hvorfor rammer jeg konsekvent forkert på æ og ø?????) Nå... Men for dælen da! Alle de spil der er kommet! COD fifa11 ehm.. ja. jeg kan sku ikke engang huske det! Men jeg har ikke råd til noget af det alligevel.

Dog har jeg lige fået byttet mit MOH til Enslaved! Så nu er der da lidt nyt i postkassen når jeg kommer hjem kl 00.15 ca. Og ja! Jeg har været på job siden kl 08.00! WUUUUH!

Selvom det er nogle sygt lange vagter man har som handicapmedhjælper så er jobbet nu ikke så hårdt igen. Ca. otte timer af sådan en vagt sidder jeg med min laptop (som stadig larmer af H til). To vinduer åbne. Xboxlife.dk og facebook. Ha! Så kan man hurtigt få tiden til at gå. Men whatevz.

Det er måske egentlig meget godt at jeg ikke har råd til spil. Fotoskolen som jeg går på slutter snart for i år og det skal ske, traditionen tro, med en udstilling med tilhørende fernisering (ja, fernisering betyder gratis våd og tørt til alle). Nice price. Men der er ikke mere end en lille måned til fernis og der skal jo laves projekter af den ene og anden slags. Deadlines. De er så øv. Om man da bare lavede digitalt fotografi ligesom de fleste af de ander på skolen. Det er ikke helt så tidskrævende... MEN det er sku heller ikke lige så fedt. Linhof technika FTW.

Ha! Hvorfor helvede skulle nogen gide at sidde og læse det her? Er du nået så hertil?! Nice. Det kunne jo være at der kommer noget spændende som er spilrelateret. Men det gør der ikke. Det var kun tud i toppen.

God aften.

(jeg håber at giluc skriver noget surt igen. Der er tryghed i rutine) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her