PonyArne's blog
09-03-2009 - 14:27

Erfaring med Red ring of death.

Jeg vil dele noget med jer.

Min xbox er omkring 2½ år gammel og jeg har aldrig haft problemer med den.

I lørdags havde jeg den så med over til en kammerat for at spille lidt firemands skate2. Efter en halv times spil gik den i kage og de tre ringe lyste for fulde gardiner. Det syntes vi jo var lidt underligt.

Vi gik straks igang med "the towel trick". Xboxen ind i en stor computertaske og så fik den ellers lov til at stå der i 10 min til et kvarter til den blev godt varm. Efter hardisk og tvkablet var sat i igen fik vi genstartet den og den kørte på ny. Vi lod boxen stå halv inde i den åbne taske for at holde den var, for jeg tror følgende:

Min Xbox står normalt på en hylde i en skænk der, trods den åbne låge, holder en god varme omkring boxen. Dette må være grunden til at jeg aldrig har haft problemer. På min kammerats værelse var der nemlig noget fodkoldt pga et åbent vindue. Dette må gøre at boxen står og skifter mellem at være varm og køle lidt ned.

Så til folk som har problemer med RROD, prøv at have jeres box et sted hvor der er god varme omkring den. Selvfølgelig ikke så varmt at den kradser af. :)

Jeg ved ikke om folk vidste dette i forvejen eller om det egentlig var helt tilfældigt for mit vedkommende. Men det virker for mig så jeg ville lige dele det med jer.

Ha en god dag igen (da det er mit andet blogindlæg idag. Ja, jeg har lige lært at lave min egen blog på xboxlife).

Mvh PonyArne


09-03-2009 - 11:21

Den heldige vinder.

Kraftwerk spiller jo i Randers den 15. august. Det vil jeg jo se.

Jeg sidder så på hjemmesiden som sælger billetterne og hygger mig med gode gamle F5. 8 min før tid popper den lille knap "køb billet" frem. Jeg klikker mig igennem div betalingssider og får gennemført mit køb. Derefter trykker jeg videre (som skulle sende mig tilbage til forsiden, men det gør den ikke. For da er siden nemlig gået ned. :)

Heldig heldig heldig. Dejligt med en optursoplevelse indenfor billetkøb på nettet som ellers altid er et helvede.

Ha en god dag.

Mvh PonyArne
Følg Xboxlife her