PonyArne's blog
22-11-2011 - 18:07

:(

Shit shit shit.. Hver gang man går ind på xboxlife er det 2 kilo salt lige i det gamle sår.. UH!
Jeg har aftalt med mig selv at jeg ikke vil købe Skyrim før jeg har afleveret min reporter, portfolio osv..
DEN 22 DEC!! men for døllern hvor er det svært. Jeg har i forvejen set så lidt som muligt af reviews og videoer og div spoilers fordi jeg har glædet mig for meget til at få det mindste afsløret på forhånd.

JegglædermigJegglædermigJegglædermigJegglædermigJegglædermigJegglædermig

Der er jo plakater over det hele. Alle på vennelisten spiller det. Og til sidste med absolut ikke mindste;
Skyrim tråden vokser og vokser! og selvfølgelig kan jeg ikke kigge med. Det ville være dumt af give op nu!

Jeg håber i nyder det derude. Jeg kommer helt sikkert til at nyde det efter den 22...


:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( 
10-10-2011 - 12:10

En lille repost

Internettet har aldrig været nogen nådig npr det kommer til repost.
Dog sidder jeg idag og ser lidt tilbage og har fundet noget frem som jeg gerne vil dele med jer.
Da meget få mennesker (heldigvis, da der ikke er meget at komme efter) har læst mine få blog,
så har endnu færre mennesker nok set denne korte historie fra poulx.

Historie udspriger fra et billede af en kanyle som af en eller anden grund har ?modhager?

Here goes:

"- kan du mærke det her?
narkoselægen daniel bauknecht pirkede lidt til kanylen, der sad dybt begravet suzanne knudsens arm. lyset fra operationslamperne fik doktorens bølgede, fløjlsbløde sorte hår til at funkle.
en hemmelig brand af begær, og en varm bølge af morfin fyldte suzannes krop og sjæl, idét hun svarede
- nej, daniel, nej. smerterne holder inde nu. hun sendte ham et dybt taknemligt smil. doktor bauknecht så suzanne dybt i øjnene et endeløst sekund.
- nu fjerner jeg kanylen, suzanne. er du klar? 
mest af alt havde doktor bauknecht lyst til at kysse suzanne, kysse hende indtrængende og for evigt, som var hans læber et uendeligt dalende stjerneskud mod hendes vidtspredte hjerte.
- shh, ingen ord, daniel. vær stille, stille og blid.

narkoselægen trak først forsigtigt i kanylen. han mærkede suzannes arm give efter, men nålen blev siddende i venen. han trak hårdere til, imens han ud af øjenkrogen så på suzannes vidunderlige ansigt. hun reagerede ikke. doktor bauknecht så forsigtigt på kirurgen på operationsstuen. han havde ikke bemærket noget usædvanligt.
doktoren så ned på sprøjten. så lukkede han øjnene og rev kanylen ud.
suzanne smilede. hun havde aldrig følt sig så lykkelig som nu."

Tak for historien, poulx. Hvor du end måtte være den dag idag. 
02-03-2011 - 10:15

fail


Re: K: Batman AA GOTY

Nyt indlægaf pgrundl » ons 02 mar 2011 10:12


Der er stukket en advarsel ud til Beeatwolf og Jibla opfordres til at starte en ny tråd. Den her tråd er lukket, da den ser ud til at sænke den gennemsnitlige intelligenskvotient på Xboxlife.fail fail fail.. :(:(:(:(:(:(

y u take away fun? 
10-01-2011 - 19:22

ok nice sygdom alligevel

Heeeeej.. Kender i det der hvor man er syg.... i 1000 år? mmmmmmmm! det er bare lækkert! Har været syg siden et par dage før vi havde fernisering med skolen. Det var så den 10. dec.

Det startede med lidt lækker alm forkølelse. Det hang fast i et par uger.

BUM! Slår direkte over i halsbetændelse! Den gode af dem, som ikke kan behandles. Nogensinde.

Nu sidder jeg så på arbejde (igen) selvom skolen startede idag. (nice) Arbejder alt for meget. Eller.. der er jo ikke så meget arbejde i det, men jeg bruger stadig sygt meget tid på at arbejde.

Whatevz. Ehhm... Nå jo. Jeg sidder jeg så her med noget som begynder at ligne lungebetændelse! What do you know!??!?! wauw altså! Jeg havde lige et par dage hvor jeg... wait for it!!! var rask?!!??! virkelig underlig følelse. Meget specielt.

På det ene side kunne det sku måske være meget lækkert at blive ordenligt syg. Altså så man bliver nød til at blive hjemme fra alt. FalloutNW og fable3 skulle gerne komme til min postkasse i morgen eller deromkring. Mums. Dejlig gamingsygdomsdage man kan få ud af det.

Men på den anden side... Det er der sku ikke nogen penge i... Jeg får ikke sygepenge på min job.. eller jo.. man får vidst for den første dag. Desuden er skolen jo startet. OG udover det er der jo den ansøgningsfrist til akademiet... baaaah.. Der er aaaaaalt for meget at rive i for tiden.. Det er til at blive idiot af.

Hvad med jer?!?! har i også haft dødssygdomme her hen over vinteren? (som selvfølgelig ikke e ovre før april eller sådan noget)..

Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive nu!! jeg holder den bare kørende, ikke? Det er nice.. ehmmm... Ikke stoppe med at skrive.. HA! Jeg så en sjov side som jeg selvfølgelig ikke lige kan huske navnet på.. Men det var bare en samling billeder af Kim Jong-Il (er det sådan?) som kigger på ting! Siden hed vidst noget med "Kim JOng-Il likes to look at stuff.. Det er selvfølgelig bare billeder fra hans mange besigtigelser af hvad landet nu går og producere.. Men det er pisse sjovt for han ser bare så evigt ristet ud. 

Se så fik i også lige den med. En dag finder jeg måske linket til jer. En dag finder i måske linket til mig. 

God aften!

TL;DR (hahaha.. selvfølgelig gjorde du det....)
07-01-2011 - 20:38

"Jeg er stolt:-D" opsummering

Så. Nu er det snart på tide at få en opsummering. Dette er mest til de brugere herinde som gerne vil følge lidt med men som ikke riiigtig orker det.

Hyggen lægger ud med at være stolt over noget. Så er han også lidt sur og langer lidt ud efter nogen. Det er fint nok. All in all er han stolt over at 'det går ham godt på internettet' men der er nogen som er lidt sure.

Prozel er den første på banen. (first post er altid lidt nice, så probs for det, Prozel). Prozel prøver ligesom at rede nogle tråde ud og forklare Hyggen at han ikke hader ham. Det synes jeg er rigtig sødt af Prozel.

Ramlas er nummer to. Han kan ikke rigtig overskue det mere og er blevet lidt træt af at følge med. Det kan jeg egentlig godt forstå. Det kræver meget energi at følge med på xboxlife.dk efterhånden.

Zytrax kommer med en funny kommentar som samtidig bliver drejet over i en godt gemt samfundkritik. Listigt yet underholdende.

Undertegenet skriver et eller andet. MEN! De sjove er at Butcher kommer kun ÉT minut efter mig. Han slutter også sin kommentar jeg JEEEEZ ligesom jeg. Det er lidt pudsigt. Et bøf-agtigt moment.
Butcher forklare på en rar måde at han egentlig også er lidt træt af Hyggens blogs men har en 'fredværemeddet'attitude overfor det.

PhiberCell (hov). sjove links!) er ligsom den første der stiller spørgsmålstegn ved Hyggens stolthed. Derudover stiller han også spørgsmåltegn overfor Hyggens livshistorien. Han opfordrer dog Hyggen til at blive ved. Ret interessant. Det hele bliver gjort i en venlig tone.

Her efter bliver der snakket lidt frem og tilbage. Hyggen skriver lidt og det ene med det andet.

Zytrax kommer med endnu en sjov kommentar. Udover det forklarer han meningen med hans tekstopbygning. Dejligt!

Butcher prøver at forklare Hyggen at han måske bare skal holde lidt igen med livshistorierne og alt det andet som han sprøjter ud gennem hans blog-gatlin. 

Hyggen kan måske godt lidt se hvad Butcher mener. (Nice Butcher)

Dark x Crow kaster nogle probs ud. God stil.

 CaptainKicker kan ikke lige overskue postyret. Endnu engang forståeligt.

Lassefar er helt enig med Kaptajnen.

TagEnKiks drager parallel mellem Hyggen og sultne negerbørn. Det er sjovt. Synes jeg. Jeg giver ham derfor lige en +1.

Ramlas står af. Han har ikke lyst til at deltage mere.

Tue69 skriver "lulz" og manden har jo fuldstændig ret!

CrazyMonkey-dk er irriteret på Hyggen men han har ikke som sådan noget imod ham.Det er hvad jeg har so far.

God aften.

Og ja. Det er fordi jeg er på arbejde at jeg kan sidde og lave det her til jer. God fornøjelse!


TFL;DR (Har pimpet den lidt idag. For Prozels skyld.) 
Følg Xboxlife her