PonyArne's blog
27-09-2010 - 19:58

Har jeg en blog?!

Ha.

Jeg har lige fundet ud af at jeg lavede en blogside engang. Sikke noget, hva'!? Da jeg sidder på arbejde kan jeg jo lige så godt opdatere den med en historie fra det virkelige liv.

Det startede med.. "Hvad siger du til at vi bytter dit Silent Hill: Homecomming til mit BFbc2?" Jeg tænker at det kunne da være dejligt. Eftersom jeg alligevel har siddet fast i SH:H pga en grim fejlfordeling af medickits ) Ja, jeg er idiot når det kommer til horrorshooterting). Anyways.. Fedt at komme af med det skidt og få noget fee krig.

Vi spoler tiden to dage frem. Dette er dagen hvor spillene skal sendes. Bum! Posthuset kl lidt over 10. Ingen mennesker. Nemt! Dejligt at det er overstået.

Vi spoler tiden én frem."Goda postkasse. Hva har du til mig idag?". Postkassen "Ikke en skid, do..". Det var sørens.. Ikke dicideret underligt. Men alligevel sørens. Jeg sender den anden part i handlen hvor jeg spørger ham om han har fået spillet. Beskeden bliver læst, men der kommer intet svar. Men whatever.

Vi spoler tiden endnu en dag frem. Postkassen siger "aaaarh.. la mig nu være!". Jeg tænker.. Hmmm nu bliver det lidt underligt. Skriver endnu en besked til personen ang handlen. Intet svar. HA! men dog bliver beskeden læst.

Vi spoler tiden ca. én dag frem. Jeg kan nu se at personen har været igang med at spille spillet. Han har klaret omkring 80G hvilket svare til halvdelen af hvad jeg nåede før jeg måtte se mig slået af horder af vamle dyr. Mystisk alligevel.

Vi spoler frem til idag. Lige nu. Mens jeg sidder og skriver. Jeg skriver; I GOT PwNeD! Le petit pønagé blev til grand pønagé. You got owneeed PonyArne og det må jeg da nok indrømme at jeg er lidt bitter over.

Ta jer i agt for satan! De er derude. 
Følg Xboxlife her