mummifar's blog
24-06-2007 - 16:46

Min oplevelse med Jensens Bøfhus


Resten af min familie og jeg, var i torsdags på Jenses Bøfhus, på en regnfuld dag, hvor vi glædede os til at få en god bøf og en lækker dessert, suppleret med gode drikkevarer. Personligt er det de 3 ting Jensens Bøfhus er synonym med, eller var, rettere sagt.

Vi bestilte vores bøffer, lidt forskellige, dog skulle alle have deres bøf stegt medium, altså ikke rød og ikke gennemstegt, for lige at understrege pointen. Vores drikkevarer kom et par minutter efter vores bestilling - udemærket, men her stoppede det gode for vores, og tilsynesladende også mange andre gæsters, vedkommende.

Efter 30 minutter faldt snakken på hvorfor mon maden ikke var kommet endnu, men vi blev enige om at give kokkene lige et kvarter mere. Efter ca. 50 minutter, maden var stadig ikke at se foran os, gik et familiemedlem op til kassen og forhørte sig om hvor maden mon blev af?
Vi fik at vide, at maden var lige på trapperne og der ville kun gå 8 - 10 minutter inden maden kom. Okay, fair nok, bare maden var god, var den laaange ventetid nogenlunde tilgivet. Andre gæster, som skrevet før, havde heller ikke fået deres mad, efter denne lille time og besluttede sig at gå, og desuden også højlydt gøre opmærksom på det, så vi kunne se og høre hvilken dårlig restaurant dette var.
Mdem kom rigtigt nok efter ca. 10 minutter, og forventningsfulde og sultne satte jeg gaflen i min bøf og fandt den gennemstegt - øv! Ikke som jeg ville have den, og gennemstegt var al kraften og smagen suget ud af bøffen og kedelig og død lå den der på min tallerken. Desuden var det yderste af bøffen sprødt og havde en smag, nærmest som flæskesvær, og man blev mindet om juleaften.

De andre familiemedlemmers bøffer var også gennemstegte, selvom det ikke var det vi havde bedt om, mens én af bøfferne var rød-stegt. Surt! :(

Herefter gik det dog lidt bedre for Jensens, desserterne, var som altid, dejlige, og jeg nød godt af den fri isbar :D

Men, alt i alt, en meget skuffende tur på Jensens, med ventetiden og maden der slet ikke var som lovet.
Kommer ikke til at besøge Jensen i den nærmeste fremtid, hvis det står til mig.

Undskyld, mit sure opstød, men ville bare lige dele min erfaring med Jensens denne gang, hvor det andre gange eller har været ganske udemærket. Andre der har oplevet et besøg hos Jensens på samme måde som mig?

Kommenter og diskuter gerne..


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her