mummifar's blog
18-10-2007 - 22:19

Kontaktlinser - ENDELIG!


Ja, efter lang tids hård kamp, har jeg nu endelig formået at sætte disse husblas-lignende pestilenser i mine øjne. Eller rettere sagt de er vel ikke pestilenser når de forbedrer mit syn?

Det her har virkelig åbnet mange nye døre for mig - sport, løb, at kysse osv. har været en plage med brillerne - men nu, intet problem. (det skal dog siges at jeg ikke endnu har prøvet det sidste udsagn, da jeg først har fået linserne i dag :P)
For folk med almindeligt syn, bliver det at se uden nogen form for synskorrigerende (staves?) hjælp, taget for givet, men for os med briller (kan andre med briller sikkert også nikke genkendende til) er dette virkelig fedt! For at sige det rent ud .

Det var bare lige det jeg ville dele med jer andre her på Xboxlife.dk - kommenter og diskuter; hvis I altså har lyst :)
19-09-2007 - 15:01

Efterårets erhvervelser - det bli'r dyrt!


Efteråret er, både i spilverdenen, men så sandelig også i vejret, begyndt, og efter lige at have skimmet kalenderen for udgivelsesdatoer, ser det ud som om det bliver et halv dyrt efterår.

Skal have fat i:

 - Project Gotham Racing 4
 - Crash: of the Titans
 - FIFA 08 (Skal lige se nogle reviews, læse lidt om det, for at vide om jeg kan nøjes        med mit FIFA 07, eller om jeg skal have det nye. Den danske liga trækker selvfølgelig    en del - PES er selvfølgelig også en mulighed?)
 - Guitar Hero 3
 - The Simpsons Game
 - Call of Duty 4
 - Kane & Lynch
 - Assassins Creed (Efterårets mest ventede spil - sikkert ikke for Halo fans, men for        mig)
 - og endelig: Brothers in Arms.

Ja, det kan godt gå hen og blive dyrt, men nu må vi se, det kan godt være at nogle spil falder fra, hvis de får dårlige anmeldelser, nogen kan sikkert også vente til eller efter julen.


11-09-2007 - 17:35

Formel 1 til Xbox360?


Sony's licens til at lave Formel 1 spil, er vist udløbet her til juni 2007 - får vi så et Formel 1 spil til boxen?

Nogen der evt. ved noget; har set nogle artikler omkring det?
29-07-2007 - 01:02

Tour de France


Skal løbet stoppes nu?

Løbet skal ikke stoppes nu.

Hvorfor ikke- med alle skandalerne, og vores "egen" Michael Rasmussens exit?

Michael Rasmussen exit fra årets Tour - en exit der ikke er kastet meget lys på endnu - må jo ha' haft sine grunde. Selvfølgelig er der ikke noget galt i at have lidt nationalfølelse, men manden har jo tydeligvis gjort noget galt. Der skal meget til, før en holdleder vil smide den førende rytter - manden i gult - ud af løbet. Tænk bare hvilken økonomisk gevinst det ville have været for holdet, hvis Rasmussen var kommet til Paris i gult? Så exit'en, kan ikke være helt uden grund.

Men hvad med alle doping-skandalerne?

Som jeg også tidligere har skrevet i en tråd omhandlende touren, her på sitet:

Prøv at se på factsne i Tour de France:

I gennemsnit 190 - 200 kilometers kørsel, hver dag! - dog med undtagelse af enkelstarterne - alt i alt, ca. 3 ugers cykling med de her 190 - 200 kilometer om dagen, med en gennemsnitsfart på mellem 45 - 50 kilometer i timen.

Tænk lige logisk: Et ikke dopet individ - i den bedst mulige form - ville dette så kunne lade sig gøre?


Tænk over det!

Kommenter og diskuter gerne herunder.


18-07-2007 - 22:07

Et stk. PSP, tak.

"Jeg vil gerne indlede denne post med at understrege at jeg fraskriver mig alt ansvar mht. køb i denne tråd, i første omgang, da jeg kun overvejer at købe en PSP, og vil lige se hvad udbuddet var og hvordan prisen lå.

Søger en velholdt PSP, IKKE RYGER, gerne med medfølgende memory stick.

Kom glad, med et forslag :D"

Sådan lyder det i min tråd, hvor jeg måske har tænkt mig at anskaffe mig en PSP, hvis prisen er den rette og muligheden byder sig.

Derfor ville jeg også lige gøre opmærksom på det her i min blog - så har I noget der kunne være interessant, så skriv gerne i min tråd, i købesektionen.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her