mummifar's blog
29-07-2007 - 01:02

Tour de France


Skal løbet stoppes nu?

Løbet skal ikke stoppes nu.

Hvorfor ikke- med alle skandalerne, og vores "egen" Michael Rasmussens exit?

Michael Rasmussen exit fra årets Tour - en exit der ikke er kastet meget lys på endnu - må jo ha' haft sine grunde. Selvfølgelig er der ikke noget galt i at have lidt nationalfølelse, men manden har jo tydeligvis gjort noget galt. Der skal meget til, før en holdleder vil smide den førende rytter - manden i gult - ud af løbet. Tænk bare hvilken økonomisk gevinst det ville have været for holdet, hvis Rasmussen var kommet til Paris i gult? Så exit'en, kan ikke være helt uden grund.

Men hvad med alle doping-skandalerne?

Som jeg også tidligere har skrevet i en tråd omhandlende touren, her på sitet:

Prøv at se på factsne i Tour de France:

I gennemsnit 190 - 200 kilometers kørsel, hver dag! - dog med undtagelse af enkelstarterne - alt i alt, ca. 3 ugers cykling med de her 190 - 200 kilometer om dagen, med en gennemsnitsfart på mellem 45 - 50 kilometer i timen.

Tænk lige logisk: Et ikke dopet individ - i den bedst mulige form - ville dette så kunne lade sig gøre?


Tænk over det!

Kommenter og diskuter gerne herunder.


18-07-2007 - 22:07

Et stk. PSP, tak.

"Jeg vil gerne indlede denne post med at understrege at jeg fraskriver mig alt ansvar mht. køb i denne tråd, i første omgang, da jeg kun overvejer at købe en PSP, og vil lige se hvad udbuddet var og hvordan prisen lå.

Søger en velholdt PSP, IKKE RYGER, gerne med medfølgende memory stick.

Kom glad, med et forslag :D"

Sådan lyder det i min tråd, hvor jeg måske har tænkt mig at anskaffe mig en PSP, hvis prisen er den rette og muligheden byder sig.

Derfor ville jeg også lige gøre opmærksom på det her i min blog - så har I noget der kunne være interessant, så skriv gerne i min tråd, i købesektionen.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her