mummifar's blog
29-06-2007 - 18:38

Hahahahahahaha, Homer Simpson er den sjoveste!

See for yourself:Le Grill?!??!!
24-06-2007 - 16:46

Min oplevelse med Jensens Bøfhus


Resten af min familie og jeg, var i torsdags på Jenses Bøfhus, på en regnfuld dag, hvor vi glædede os til at få en god bøf og en lækker dessert, suppleret med gode drikkevarer. Personligt er det de 3 ting Jensens Bøfhus er synonym med, eller var, rettere sagt.

Vi bestilte vores bøffer, lidt forskellige, dog skulle alle have deres bøf stegt medium, altså ikke rød og ikke gennemstegt, for lige at understrege pointen. Vores drikkevarer kom et par minutter efter vores bestilling - udemærket, men her stoppede det gode for vores, og tilsynesladende også mange andre gæsters, vedkommende.

Efter 30 minutter faldt snakken på hvorfor mon maden ikke var kommet endnu, men vi blev enige om at give kokkene lige et kvarter mere. Efter ca. 50 minutter, maden var stadig ikke at se foran os, gik et familiemedlem op til kassen og forhørte sig om hvor maden mon blev af?
Vi fik at vide, at maden var lige på trapperne og der ville kun gå 8 - 10 minutter inden maden kom. Okay, fair nok, bare maden var god, var den laaange ventetid nogenlunde tilgivet. Andre gæster, som skrevet før, havde heller ikke fået deres mad, efter denne lille time og besluttede sig at gå, og desuden også højlydt gøre opmærksom på det, så vi kunne se og høre hvilken dårlig restaurant dette var.
Mdem kom rigtigt nok efter ca. 10 minutter, og forventningsfulde og sultne satte jeg gaflen i min bøf og fandt den gennemstegt - øv! Ikke som jeg ville have den, og gennemstegt var al kraften og smagen suget ud af bøffen og kedelig og død lå den der på min tallerken. Desuden var det yderste af bøffen sprødt og havde en smag, nærmest som flæskesvær, og man blev mindet om juleaften.

De andre familiemedlemmers bøffer var også gennemstegte, selvom det ikke var det vi havde bedt om, mens én af bøfferne var rød-stegt. Surt! :(

Herefter gik det dog lidt bedre for Jensens, desserterne, var som altid, dejlige, og jeg nød godt af den fri isbar :D

Men, alt i alt, en meget skuffende tur på Jensens, med ventetiden og maden der slet ikke var som lovet.
Kommer ikke til at besøge Jensen i den nærmeste fremtid, hvis det står til mig.

Undskyld, mit sure opstød, men ville bare lige dele min erfaring med Jensens denne gang, hvor det andre gange eller har været ganske udemærket. Andre der har oplevet et besøg hos Jensens på samme måde som mig?

Kommenter og diskuter gerne..


23-06-2007 - 12:31

Verdens grimmeste hund


Sammen med denne artikel, en ny sektion i min blog, nemlig sektionen Diverse, som bruges til alt det, som ikke hører til under nogen af de andre sektioner :D

Tilbage til artiklen:

Bloggen over dem alle giver jer:

Elwood, Verdens grimmeste hund!Sødt, ikke?
21-06-2007 - 21:23

Jeg kunne godt tænke mig en Wii


Ja, jeg kunne godt tænke mig en Wii. Har lige afsluttet folkeskolen og derfor fået en venlig pengegave fra familien, som lad mig sige det anonymt, nemt kan finansiere en Wii.
Dog vil jeg, hvis jeg får en Wii, ikke skille mig af med min 360, da jeg stadig sætter en flot grafik højt, hvor der mere er satset på sjov og spas i Wii'en, som også kun kan producere 480p. Spil som DiRT, Call of Duty 4 og Gears of War vil jeg spille i HD, på min 360, som jeg i øvrigt ikke kan undvære da jeg bruger den som Media Center extender.

Wiis controllere er nyskabende, og spil som CoD 3 som jeg allered har gennemført på 360, tror jeg sagtens jeg ville kunne spille igen, alene af den grund, at styringen er ny, og ikke mindst sjov.
Kortlæseren er også et stort plus, som jeg kan bruge, en ting som PS3 har, og brillierer med, 360'eren har det ikke, derfor er det også et plus på Wii'en da jeg har en 360.

Spil som The Godfather og Call of Duty 3 glæder jeg mig til at spille med de nye controllere.
Desuden kunne jeg også godt tænke mig at spille det omtalte spil Manhunt 2 - hvis det da ikke når at blive fjernet fra hylderne her i Danmark, inden det overhovedet kommer på markedet.

En ting der kunne få mig 100 % sikker på at erhverve mig en Wii ville være et lidt større spiludvalg - et spil som et boxing-spil fra EA, med first-person view, kunne få mig til at løbe med 100 km/t mod min spilbutik og købe. Men kommer det? Who knows?
- et spil som Tiger Woods golf spillet (ved ikke præcist hvad det hedder) får også helt nye muligheder med henhold til styringen og Wii'en. Et spil som jeg helt sikkert ikke ville spille på min 360, men måske på Wii'en.

Om Wii'en skal stå ved siden af min 360 i den nærmeste fremtid skal overvejes, og jeg behøver vist ikke at spørge om I kan anbefale den, for det er jeg da sikker på at I kan :)

Godt jeg lige har bestilt en forsikring til min fladskærm, hvis den berømte snor på en fremtidig Wii skulle knække og smadre min skærm i tusind stykker.

Men ja, jeg kunne godt tænke mig en Wii.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her