mummifar's blog
23-04-2007 - 18:21

Wii? Styringen er jo fantastisk!


Jeg har på det sidste gået og leget lidt med tanken om at erhverve mig en Nintendo Wii. Spiludbuddet er måske ikke lige min kop te (ikke det hele selvfølgelig, eller ingen grund til at overveje køb), men styringen er jo fantastisk.
Men før jeg bliver skubbet ud over kanten kræver det nogle flere sportsspil til Wii'en, som f.eks. Fight Night, eller et professionelt bowling spil. Nogen vil sikkert sige at jeg bare kan spille Wii Sports, men jeg er altså lidt mere krævende på grafikområdet.
Hvis Fight Night skulle komme til Wii, og der vil komme et drop i prisen - hvilket der jo gør, med tiden - kan det være den lille hvide sag kommer hjem og står ved siden af mit TV.

Hvis Microsoft beslutter sig for at at udvikle en motion sensing controller, som til Wii'en, er det jo ikke noget problem ;)

- Tror I, de vil det?

Kommenter som I lyster :D

19-04-2007 - 18:24

Håndholdte konsoller - Grafikken ikke tilfredsstillende


Her kommer mit første blog indlæg, endnu, der ikke handler om Formel 1 spil til konsollerne. Næ nej, nu skal det nemlig handle om de håndholdte og min mening omkring dem.
Nintendo har en ude, i form af DS (Lite) og Sony har en håndholdt på gaden med PSP'en. Disse to håndholdte konsoller har mange muligheder, men når jeg ser grafikken fra de porterede spil fra f.eks. PS2 er grafikken ikke tilfredsstillende - desværre. Her taler jeg selvfølgelig om PSP'en, derimod DS'eren synes jeg gør det lidt bedre, da der er touch screen og 2D spil kan man jo aldrig vise decideret "dårligt" på en håndholdt fra det 21. århundrede. Min opfatning af Nintendos håndholdte er bare, at spillene ikke kan retfærdiggøres på den lille skærm, hvor PSP'en til forskel har en stor skærm. Ret mig endelig i dette, alle I DS ejere, hvis jeg tager fejl.

Jeg køber først en håndholdt konsol, hvis jeg da nogensinde gør det, når grafikken har nået et højere niveau end tilfældet i øjeblikket. Derfor oprettede jeg dette indlæg, for lige at understrege min opfattelse af de håndholdte.

Har I andre? Så bare kom med dem - Det er altid sundt med lidt diskussion ;)

17-04-2007 - 19:26

F1 for kedeligt? Vil hellere have action og ubehersket fart! - og gerne offroad!


Ja, jeg ved godt der måske er lidt irriterende omkring alt det her F1 pladder fra min side, men hvis det skulle være sådan at der ikke kommer et F1 spil til 360'eren, har jeg måske fundet en løsning på mine problemer.
Som skrevet tidligere prøvede jeg PC spiller rFactor, med et par gratis F1 addons. Efter at have spillet spillet i nogle få uger, er det ved at gå op for mig, at det mest facinerende ved at spille et F1 spil er starten og det første sving, efter det trækker alle modstanderne fra, og man kører nærmest for sig selv - dødkedeligt!

At se F1 i fjernsynes et noget helt andet; jeg ved ikke hvorfor, men det er bare sjovere og mere spændende.

Det der så er gået op for mig nu, er at jeg måske ikke ønsker et F1 spil så meget, som jeg selv går rundt og tror. Det der har facineret mig mest i PS3 udgaven af spillet er den flotte grafik, men det er jo ikke grafikken alt kommer an på.

Altså kort sagt: Efter nogle ugers F1 spil på PC har jeg indset at jeg nok hellere vil have action og ubehersket fart!
Så måske bliver det i fremtiden sjovere at spille Forza Motorsport 2, GTR, PGR 4  og Colin McRae: DiRT ;) Som jo er mange gode racing spil til Xbox360.

Men, hvis der en dag kommer et F1 spil til 360'eren, skal det selvfølgelig prøves!

Som altid er I velkomne til at kommentere, hvis det er det I har lyst til. Er I enige/uenige? Kom med jeres mening.
13-04-2007 - 15:53

Godt F1 computerspil - Men kan det eventuelt overmande en PS3?


Som skrevet i mit forrige blog indlæg, stod valget mellem en Xbox360 og en PS3, kun på spidsen for, hvem der fik rettighederne til at udgive F1 spil, som vi jo først får svar på i juni, da det er der Sony licens udløber.

Men siden sidste indlæg er der sket mange forandringer i forhold til konsoller, F1 spil og muligheder. Blaznee skrev en kommentar til mit indlæg, der lød sådan:

"Hvis du er til seriøse bilspil er der altså kun pc'en som åbenlys mulighed.. De mest hardcore simulatorer fåes kun til PC.. Her snakker jeg Live For Speed, NetCAR pro og rFactor som åbenlyse titler.."

Jeg har herefter prøvet rFactor, med et par gratis F1 addons; og jeg kan kun sige én ting: Det fungerer over al forventning.
Dog er der et par ting som naget mig som f.eks., at der ikke findes noget regn i spillet, hvilket jeg jo blev meget betaget af i Ps3 udgaven af F1 spillet, da det så meget, meget realistisk ud. Der er ikke grafik, hvor man kan se hvornår man bremser, accelererer og bruger traction control, som i virkelighedens F1 og PS3 spillet - dog skulle der snart komme endnu en addon der skulle kunne give mig det, så det ser bedre og bedre ud.

Hvis en spilproducent der vil udgive et F1 spil multiplatform, altså PS3, Xbox360 og Wii snupper licensen her til juni, er der jo ikke noget at være irriteret over, og jeg kan spille på min dejlige konsol.
Hvis Sony igen snupper licensen skal jeg bestemme mig for om jeg vil af med 360'eren og erhverve mig en PS3, udelukkende pga. F1 spillet.
Der er meget der i øjeblikket taler for at jeg ville blive ved med at spille F1 på PC'en, hvis Sony snupper licensen igen; men igen, PS3 har meget der taler for sig, f.eks. indbygget Blu-Ray drev, som jo, som HD-DVD drev, koster 1500 kroner ekstra til 360'eren.

I er som sædvanlig velkommen til at kommenterer, og komme med indput ;)

Juni - what will you bring us?
07-04-2007 - 23:03

PS3 eller Xbox360 - Det hele afhænger af en dum licensaftale


Ja, her kommer så mit første indlæg i bloggen. Nok ikke alt for tit jeg kommer til at skrive her, men meget dejligt at kunne skrive sine tanker ned omkring dit og dat, og lade andre kommentere på det.

Første indlæg handler selvfølgelig om konsoller. Hvis det ikke er noget du bryder dig om, så skynd dig at trykke ALT + F4, for så har du bevæget dig ind på ukendt territorie.

Jeg har nu gennem 3 måneder haft en dejlig Xbox360, som jeg er meget glad for. Fælleskabet ved at spille online i 48 timer af gangen, som venlig sjæle herinde har foræret mig, fordi jeg ikke har taget mig sammen til at købe et års abbonement endnu - den fedeste grafik og meget mere.

Men der er en ting som mangler, her krakkelerer malingen. F1 (eller Formel 1, som det vel retmæssigt hedder).
Spillet jeg må have, og som jeg først fandt ud af var i Sonys licens hænder efter jeg havde anskaffet mig en 360'er.
Senere har jeg fundet ud af at Sony licens på F1 spillene udløber her til juni, som der jo kun er små to måneder til. "Dejligt" tænker jeg, men får igen lysten til at spille Formel 1, og kigger bedrøvet på mig 360'er.
Hvis en anden spilproducent end Sony får licensen til at udgive F1 spil, og spillet kommer multiplatform, altså til PS3, 360, Wii osv., skal aftalen først lige forhandlen på plads, spillet udviklen osv., og det kan jo snildt tage et år. :(

Og nu taler jeg bare om hvis ikke igen snupper licensen, for så hopper jeg altså over til konkurrenten, det er jeg ked af at måtte fortælle, men det bliver jeg nød til for jeg kan ikke leve uden et F1 spil til min konsol. Har jeg fundet ud af ;).

Så hvis Sony snupper licensen igen, hvilket jeg ikke håber på at de gør, da jeg er utrolig glad for min Xbox, må jeg desværre vinke farvel til dette glimrende community og erhverve mig en PlayStation 3.

Men, det hele får jeg svar på i den skæbnesvanger måned juni, og alt kan jo som sagt ske.

I er velkomne til at kommenterer på mit indlæg hvis I har lyst. Ha' en fortsat god påske.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her