mr Oliver DK's blog
30-08-2010 - 14:20

hva sker der nu..?!

yes.. efterhånden lidt tid siden jeg sidst har opdateret herinde, og selvom jeg ved det er minimalt hvem der gider følge med i en 17-årig knægts blog, ja så skiiie værd med det, jeg gør det alligevel! :)
her sidste uge, var jeg på en mindre "boy's-trip" til Tyskland, da punk bandet "Blink182" er gået sammen igen, og er på tour i Europa, så skulle jeg da ikke gå glip af den oplevelse. DMI.dk havde sagt det ville blive regnvejr, af den onde slags, så jeg pakkede regntøj, samt et par ekstra sko.. hele vejen igennem Danmark er det regn (næsten), men da vi krydser grænsen til Tyskland, hvor jeg forresten først opdager jeg har glemt mit pas, begynder solen at skinne. Vi tjekker så ind på det her ungdomshotel, hvor ALLE der sidder i baren eller i receptionen bærer en Blink182 trøje, og det jo godt! Jeg beslutter at lade mit regntøj blive på hotellet, for der var ikke én sky at se over Hamburg, og det er jeg rigtig glad for selvfølgelig! Vi køber et par øl, og finder en taxa, og sætter straks kursen imod Hamburg Trap-Arena, hvor mig og vennerne skal mødes med Evil Dingbat. Koncerten går igang med opvarmning af All Time Low (tror jeg vidst de hed) og et skod band, stadig her skinner solen(!). Da Blink182 ska til at gå på scenen bliver alle folk skubbet længere op fremad, og det jeg jo glad for. Da Blink182 finder jeg ud af jeg har placeret mig i det største mosh-pit jeg endnu har set, jeg ku næsten ikk få luft derinde, så jeg og mine venner kæmper os ud af flokken af tyskere der går helt amok med at skubbe til hinanden. da vi endelig kommer ud af mængden, angriber den største og ondeste sky Hamburg, så alt imens vi står på den her blanding af jord og græs, kommer der et kæmpe regnskyld, som forvandler hestebanen til en stor mudderpøl, så inden jeg får set mig omkring, har jeg fået sprøjtet mig selv ind, til knæene i mudder. mine sorte læder converse sko ska derfor enten renses, eller smides ud. 'efter koncerten finder vi det nærmeste hotel og ringer efter en taxa for at komme hjem igen. efter at ha ventet i 15-20 med drivvådt tøj, kommer vores taxa endelig. han er dog mere opmærksom på at kigge efter piger der skifter bh, end at kigge på vejen, men vi kom sikkert tilbage til hotellet.
onsdagen tog mig og en ven ind og så FCK - Rosenborg BK, og det ku jo ikke blive bedre, end at FCK vandt!
ellers er der ikke sket andet interessant, end jeg lige er blevet smidt ud af tysk timen.. jeg bebrejder dem heller ikk, da jeg slet ikk har det fag.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her