mr Oliver DK's blog
28-10-2010 - 08:28

Assassins Creed Brotherhood

Så fik jeg endelig pre-ordered Assassin's Creed Brotherhood, fra game.co.uk, til den nette sum af ca. 330 kr, det en dejlig pris for special edition! :)

når jeg nu sidder og ser klip med The Officer som man får med der, så glæder jeg mig virkelig til at spille som ham! 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VhOfl72VniA&feature=fvst[/youtube]

samtidig gad jeg godt afprøve Harlequin, da han minder mig lidt om The Joker fra The Dark Knight!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8swjeJgdtMU&feature=related[/youtube] 
13-10-2010 - 12:30

Cocio

jeg tror ikk jeg er den eneste der har det problem med Cocio, at man når liiiige at åbne flasken, og så er den tom igen. 
jeg synes at man bør gøre den "almindelige" flaske større, så den kom op på 50-60cl, og den store flaske op til 1L.

jeg tillod mig og købe en da jeg sku se Borgen i samfundsfag idag, og den var tom på under 3 minutter, og det ikk ligefrem fordi jeg sidder og drikker af den hele tiden. 
12-10-2010 - 20:18

How 2 turn a girl in2 a girl gamer

Yessir! 

Faldt over den her herlighed af en "guide" på YouTube.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HIGdTuXn4so[/youtube] 

Nu mangler jeg kun en pige at prøve det af på :) 
12-10-2010 - 01:07

mine blogs

jeg sad her til aften, og kiggede mine gamle blogs igennem (det dog ikk noget jeg vil anbefale jer), og jeg kom til at tænke på at hvor er jeg dog blevet, mere eller mindre moden med årene.. jeg har lært at acceptere at alt ikk behøver foregå efter mit hoved. det chokerede mig os at det allerede snart er 2 år siden min morfar døde. 
min lillebror er lige blevet 14 år, og når jeg kigger mine gamle blogs igennem, omkring holdninger til tingene, kan jeg egentlig godt se at jeg selv har været ligeså irriterende som han er overfor mig nu, NØHJ DET FØLTES UNDERLIGT! det faktisk lidt ligesom Dr. Evil's Mini-Me, fra Austin Powers...
og hey, så kom Windows Phone 7 ud idag! til min store ærgelse fandt jeg ud af at man ikke kan købe softwaren for sig selv :( ville godt boote min HD2 med det.
og nu der heller ikk så forfærdelig længe til WoW: Cataclysm udkommer, det blir nu os meget sjovt!

det var vidst hva jeg lige havde på hjertet i aften. hav en god nat, og god dag i morgen alle sammen!
 :) 
11-10-2010 - 10:06

Det ret useriøst!

okay okay, jeg har faktisk haft en god weekend, hvor jeg har været RIGTIG socialt aktiv, det var godt at opleve igen. jeg kom så ret sent hjem igår, på trods af jeg sku i skole idag. TROEDE JEG!... da jeg så kommer op på skolen 08.15, får jeg den nyhed at dagen er aflyst, og jeg bare kan tage hjem igen. -.-' "okay" tænker jeg så, "men havde det så ikk været en idé at overholde den aftale vi lavede sidste år, med at I sender en besked til eleverne om at de ikke behøver møde op?", dertil får jeg svaret "jamen den telefonliste som skulle ligge på Fronter (en slags internt netværk) var der ikke, så vi har simpelthen ikke haft mulighed for at kontakte jer"... det bar den slags svar man ikk gider høre, især når man kan gå ind og finde den derinde, og når de også fik elevernes nummer da man startede på HG.. 
så alt i alt, en god weekend:

Følg Xboxlife her