mr Oliver DK's blog
11-05-2007 - 15:07

Eurovision, hva fanden sker der lige mand?

Hej mit gode folk, jeg ved ikke om nogen af jer så semifinalen igår i Eurovision. Men jeg var godt nok skuffet. Jeg ved ikke med jer, men jeg syntes det var den største omgang lort med STORT L nogensinde.
 

Ikke nok med at næsten ingen af sangerne kunne engelsk, men så dem som endelig kan engelsk de bliver ikke stemt ind. Var der nogen af jer der stemte på DQ eller Eirikur Hauksson? Hvis der er, så respekt til jer. Vi må ikke lade Østeuropa vinde.
 

Jeg snakkede med min bror (Sarge Barner) igår da vi var på vej hjem. Og vi var enige om at det er den kommunistiske mafia som havde hacket sig ind på Eurovisions computere, og derfor vandt de.!

//mr Oliver DK//

01-05-2007 - 10:32

opgave om "boliger i bronzealderen"

Det er altså for galt at man i dansk undervisning nu ska ha om solvognen, bare fordi den blev fundet i Trundholm mose (tæt på hvor jeg bor). Og fordi at afdelingen skal renuveres hvor solvognen står. så nu er jeg i tvivl om jeg ska lave en magt demostration mod lærerne (der er nemlig 2, en dansk og en historie lærer), for at de skal aflyse, eller om jeg ska gøre som de svage og ligge mig syg.


så hva ska jeg dog gøre i min svære sitoation?
//Mr Oliver DK//

Følg Xboxlife her