mr Oliver DK's blog
03-03-2009 - 01:21

Lorte tid!

Ja, lad mig kort opsumere hva der er sket den sidste tid i min verden:

Tirsdag d. 17/2: Special Tandlæge i København, jeg manglede en tand som var blevet pillet ud for år tilbage, og der kommer ingen ny af sig selv, derfor ska jeg har sat krog på og trukket den på plads (http://blogs.xboxlife.dk/mr_oliver_dk/5691)

Tirsdag d. 24/2: Hos Bøjletandløgen i Vig for at få sat nogle elastikker mellem nogle tænder, i alt blev der sat 8 elastikker ind, og det begyndte at gøre ondt om aftenen, så jeg røg hurtigt på smertestillende. De første dage levede jeg af Cultura, Cola og suppe. Nu her det sidste stykke tid kunne jeg tygge igen, og i fredags fik jeg sågar 'Bøf Bearnaise' (:D) hvilket er min livret.

Lørdag d. 28/2: Har min bedste ven på besøg, og vågner med en frygtelig smerte i bagdelen, jeg får lige åbnet mine øjne kort, og ser min ven stå splitter Hans Jørgen ved siden af sengen og bukker sig efter hans underbukser. Det viser sig så at han har været i bad, thanks God ! ;) Lørdag aften finder jeg så ud af hva pokker der er galt med mig siden jeg har så ondt; der sad en byld lige midt på røvbalden! kæft den var klam, det lignede nærmest en forvokset og snot forvirret bums! men den er så heldigvis næsten væk nu.

I morgen, Tirsdag d. 3/3: Tidligt op og en tur til Vig, hvor jeg ska ha sat bøjle på, hvilket i sig selv ikke er slemt, men når man i de 2 foregående uger ikke har kunne spise ordentligt, og så ska man op på den 3 uge, det blir slemt!

Det var sidste nyt fra min verden :) tak for at interessen!

Følg Xboxlife her