mr Oliver DK's blog
19-02-2009 - 22:58

Operation, av for pokker!

Hej medlifere :)

Nu vil jeg fortælle lidt om hva der er sket den sidste stykke tid for mig :)

I vinterferien var jeg med familien og en ven en tur til Spanien i eget hus, super lækker ferie i forhold til hva jeg havde regnet med. Mødte sågar en sød pige som jeg var i byen med den sidste lørdag i ferien (samme aften som jeg blev 16 år), og så mandag tog jeg hjem, ikk det store at fortælle der!

men så tirsdag skulle jeg opereres fordi jeg for år siden fik revet en mælketand ud, og den nye tand har ikk villet komme ud af sig selv, så der skulle jeg med den sygeste dødsangst hele vejen fra Nykøbing Sj til KBH, hvor min mor forresten også havde glemt en kuffert fra om mandagen, og da man ankommer til klinikken hvor man ska opereres kommer man ind i et lokale, hvor der står 5 - 6 piger, iklædt helt hvidt og blåt tøj (^^). Så får man en seddel af sekræteren som jeg ska udfylde, og så kommer de med en lille fin blå pille som skal virke beroligende. Først mærkede jeg intet, men efter 30 min. følte jeg at jeg havde fået 3 - 4 øller, og så var jeg da i godt humør :D lige indtil mr Doktor kommer ind af døren og han ligner ret meget Dr. Steinmann fra Bioshock http://share.xboxlife.dk/file/ytbmztiwyzzjzge5y2i0mmvmndjknjfizta4ytuynmq.jpg og der føltes det som om at den pilles virkning bare forsvandt med et! Dødsangsten slog bare ind i mig igen, men jeg tænkte at det nok skulle gå, og det gjorde det også :D efter 15-20 min. boring, skæring, klipning, og syning var min tid i helvede betalt.
Nu kan jeg gå rundt og ha' ondt i hovedet og tandkødet og bløde af og til fra munden. Tror alle kender den følelse at når man lige har spist popcorn, så sidder der de der små pisse irriterende flager oppe i tandkødet, bag ved tænderne, den følelse har jeg haft 24/7 de sidste dage, og så næste uge og næste uge igen ska der bøjle på, så jeg kan rigtigt gå rundt og hygge mig med minde "dejlige" smerter det næste års tid, hvor jeg så håber at min tand er sat på plads!

det var det sidste nyt fra mit liv :)
Følg Xboxlife her