LungBruzh's blog
26-01-2008 - 00:19

Så døde den FAN!

Goddammit!!!

Hvor er jeg dog egentlig evigt træt af den pisbox!!

De laver den fedeste maskine, som jeg i bund og grund er rigtigt glad for, men lortet holder sq bare ikke til en skid! Hvor er det dog bare en ambivalent fornemmelse.

Her efter at have været på banen i en uge efter den kom fra rep. Ja, så er min xbox nu på vej til at stå af igen!! Siden kl 21 er den frosset 10-12 gange, og 2 af gangene med de klassiske overclockings striber på skærmen, der indikerer at det er gfx delen den er gal med.
Det var det samme jeg sendte den ind med sidst og nu kører showet så igen.

Hvis det var en almindelig ting ville jeg fise ned og kræve mine penge igen, men nej jeg skal til hele UPs møllen igen.

Jeg ved at det gik hurtigt sidst, men 18 dage er stadig 18 dage, og det er nu 3. gang den smutter i svinget.

Jeg er 99% sikker på at Merlin i Farum, hvor den er købt, ikke vil give mig en ny, som ellers er det jeg hørte sidst jeg sendte ind, og det var fra MS (Citat: 3. gang du sender den ind får du en ny)

Nå, men lige nu lader jeg den lige få 30 mins pause (som om det hjælper, haha) prøver igen og så vil jeg starte ud med at kontakte Merlin i morgen og ellers så er det hele MS møllen mandag.... puke!!!

Update, her efter den halve time og lidt guitar hero 3 fik så "ægte" RROD.... det er jo iøvrigt kanon at jeg lige har købt 2 x 3 sange og boogie bunnies som jeg ikke kan spille nu.... arghhhhhh!! ANGER!
22-01-2008 - 08:13

Lynhurtig rep af boxen!

Ahh, igår blev det endelig dagen hvor min snutter kom tilbage :-)
Efter ialt 18 dage fra jeg røg offline var jeg igen igår aftes i frag land - Da den døde kunne jeg endda ikke få den afsted før efter en weekend og skulle ligeledes vente over en weekend, hvor den faktisk godt kunne have været her i fredags. Tror den effektive rep tid fra de fik den til den røg ud fra dem var 5 dage.... det er sq nice!

I sin tid da jeg fik RODD fik jeg en launch box tilbage (den første var fra efteråret 06, og den jeg fik tilbage var fra 20/1 - 06. Og jeg må indrømme at den "nye" gamle larmede den del.

Jeg chekker self. datoen da jeg åbner pakken og må slukøret konstatere at det er den samme, men da jeg tænder den er det sq lidt af en åbenbaring. Kunne se at de havde skiftet motherboardet, men det må også inkludere nogen blæsere for hvor den før blev ret irriterende efter et lille stykke tid på dashboardet (undtagen i film hvor den sønkede larmen ok, men f.eks ikke til cd'er) så holdt den niveauet i fin stil selv efter 3 timers heavy gaming. Det er sq lækkert.

Nå, men nu er det bare med at finde tiden til alle de spil jeg var igang med -  Er stadig ikke færdig med Assasins Creed og Splinter Cell DA, har et friskt Mass Effect liggende, da jeg ikke ville starte med det før de ovenstående var færdige eller tæt på, og så er der jo lige Guitar Hero 3, COD 4, Fifa 08 og et hængeparti med Rainbov Six Vegas inden 2'eren kommer ... så det bliver en travl tid :-)

På fritidssiden så skal jeg iøvrigt ud og slæbe mig igennem den ornligt syge start på I forms løbeprogram, da jeg liiiige er startet op i forgårs, så forhåbentlig kan jeg sige om 12 uger at jeg kan løbe 5 km, uden problemer. (jeg er en ged til at løbe, men jeg VIL have gang i det.)

Running with the devil!!
17-01-2008 - 20:26

Lungbruzh kicks off!

 The beginning!!


Så blev det tid til at jeg også fik lavet mig lidt bloggeri.

Når nu at jeg har valgt at starte sådan en op, hvorfor så ikke introducere mig selv lidt.

 • Henrik
 • 32 år
 • Pædagog på en specialskole
 • Har en pige på 4 og en knægt der står til levering i starten af marts, begge sammen med min dejlige kæreste :-) 

 • Fritid:

  Masser af games
  Musik, både at høre det og spille selv. Har spillet guitar i 20 år og har også været med på en lille håndfuld skiver.
  Styrketræning

Bloggen her vil sikkert komme til at indeholde lidt af det hele i et lækkert mix, men sikkert med det gamermæssige udgangspunkt.Kan lige som første superfriske nyhed meddele at min xbox der har været en tur i Tyskland til rep., kommer tilbage til mig på mandag. Det bliver sq rart - og i øvrigt efter en super hurtig reperation. Den blev afhentet onsdag d. 9 og er klar til levering til mig mandag d. 21/1 -  det er sq ok.  :-)

Stay metal!

Banging!


 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
 • I dag: 0 besøgende
 • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her