LungBruzh's blog
22-01-2008 - 08:13

Lynhurtig rep af boxen!

Ahh, igår blev det endelig dagen hvor min snutter kom tilbage :-)
Efter ialt 18 dage fra jeg røg offline var jeg igen igår aftes i frag land - Da den døde kunne jeg endda ikke få den afsted før efter en weekend og skulle ligeledes vente over en weekend, hvor den faktisk godt kunne have været her i fredags. Tror den effektive rep tid fra de fik den til den røg ud fra dem var 5 dage.... det er sq nice!

I sin tid da jeg fik RODD fik jeg en launch box tilbage (den første var fra efteråret 06, og den jeg fik tilbage var fra 20/1 - 06. Og jeg må indrømme at den "nye" gamle larmede den del.

Jeg chekker self. datoen da jeg åbner pakken og må slukøret konstatere at det er den samme, men da jeg tænder den er det sq lidt af en åbenbaring. Kunne se at de havde skiftet motherboardet, men det må også inkludere nogen blæsere for hvor den før blev ret irriterende efter et lille stykke tid på dashboardet (undtagen i film hvor den sønkede larmen ok, men f.eks ikke til cd'er) så holdt den niveauet i fin stil selv efter 3 timers heavy gaming. Det er sq lækkert.

Nå, men nu er det bare med at finde tiden til alle de spil jeg var igang med -  Er stadig ikke færdig med Assasins Creed og Splinter Cell DA, har et friskt Mass Effect liggende, da jeg ikke ville starte med det før de ovenstående var færdige eller tæt på, og så er der jo lige Guitar Hero 3, COD 4, Fifa 08 og et hængeparti med Rainbov Six Vegas inden 2'eren kommer ... så det bliver en travl tid :-)

På fritidssiden så skal jeg iøvrigt ud og slæbe mig igennem den ornligt syge start på I forms løbeprogram, da jeg liiiige er startet op i forgårs, så forhåbentlig kan jeg sige om 12 uger at jeg kan løbe 5 km, uden problemer. (jeg er en ged til at løbe, men jeg VIL have gang i det.)

Running with the devil!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her