LungBruzh's blog
17-03-2009 - 20:20

På blogbanen igen ... nu med sang og achievements

Nå, den her blog har været død i sværen alt for længe .... sidste indlæg var da vi fik Marius og han fylder 1 år her den 30/3, så nu skal der blogges skal der.

Første indlæg kommer til at handle om min haltende darling - Lips!

Et spil der jo egentlig er rigtigt fedt men som har flere punkter hvor det bare er så trist at de ikke har fattet at lave den kopi af Singstar som de alligevel havde gang i. For det første.... hvorfor kan man ikke bruge sit vision cam deri. Har lånt et for tiden og det kamera er nok lige spild af penge, men i Lips ville det passe perfekt ind, på samme måde som det bliver brugt i singstar spillene - sjovt og dynamisk. dernæst: Sangudvalget - GIVE ME HITS!! Jeg vil synge sange jeg kender med kæresten og vennerne, ikke undergrundshits som Jonna i Sverige synes er pis´fee! Hvad sker der for dem, der er kommet en smule hits ud som DLC, men intet i nærheden af hvad jeg egentlig gerne ville smide penge for.

Til sidst lige lidt om achievemensne deri.

Jeg er er vel det man kan kalde en halvbillig achievementluder. Jeg synes de er fede og går efter dem i de spil jeg kan lide, men jeg kommer aldrrig til at købe, eller låne avatar eller en af de nemme sportstitler....men jeg kan godt lide at gå efter dem og de forlænger helt klart spillenes levetid hos mig. Seneste eksempel er vel nok Mirrors Edge hvor achievementsne er skræddersyet til!

Lips er om muligt et spil der kunne have haft nogen fede/sjove achievements, men nej - udover en der næsten er umulig (Reach infinity rank på en sang) er der ingen der er knyttet til at synge godt. Der er selvfølgelig stjerner og alt det gejl, men de skal alle opnåes ved at slave sig igennem sangene mange gange. MEN!! toppen af poppen nåede jeg idag - sad og ville prøve at se om jeg kunne få den der er for at adde 300 sange fra en externe kilde.... men nul nix og nada skete der - har lige nu over 450 sange liggende inde i spillet og intet er der sket. så de skal nok slettes og så må jeg prøve forfra. NOT fun!

Det var dagens brok - over and out!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her