LungBruzh's blog
26-01-2008 - 00:19

Så døde den FAN!

Goddammit!!!

Hvor er jeg dog egentlig evigt træt af den pisbox!!

De laver den fedeste maskine, som jeg i bund og grund er rigtigt glad for, men lortet holder sq bare ikke til en skid! Hvor er det dog bare en ambivalent fornemmelse.

Her efter at have været på banen i en uge efter den kom fra rep. Ja, så er min xbox nu på vej til at stå af igen!! Siden kl 21 er den frosset 10-12 gange, og 2 af gangene med de klassiske overclockings striber på skærmen, der indikerer at det er gfx delen den er gal med.
Det var det samme jeg sendte den ind med sidst og nu kører showet så igen.

Hvis det var en almindelig ting ville jeg fise ned og kræve mine penge igen, men nej jeg skal til hele UPs møllen igen.

Jeg ved at det gik hurtigt sidst, men 18 dage er stadig 18 dage, og det er nu 3. gang den smutter i svinget.

Jeg er 99% sikker på at Merlin i Farum, hvor den er købt, ikke vil give mig en ny, som ellers er det jeg hørte sidst jeg sendte ind, og det var fra MS (Citat: 3. gang du sender den ind får du en ny)

Nå, men lige nu lader jeg den lige få 30 mins pause (som om det hjælper, haha) prøver igen og så vil jeg starte ud med at kontakte Merlin i morgen og ellers så er det hele MS møllen mandag.... puke!!!

Update, her efter den halve time og lidt guitar hero 3 fik så "ægte" RROD.... det er jo iøvrigt kanon at jeg lige har købt 2 x 3 sange og boogie bunnies som jeg ikke kan spille nu.... arghhhhhh!! ANGER!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her