LungBruzh's blog
17-03-2009 - 20:20

På blogbanen igen ... nu med sang og achievements

Nå, den her blog har været død i sværen alt for længe .... sidste indlæg var da vi fik Marius og han fylder 1 år her den 30/3, så nu skal der blogges skal der.

Første indlæg kommer til at handle om min haltende darling - Lips!

Et spil der jo egentlig er rigtigt fedt men som har flere punkter hvor det bare er så trist at de ikke har fattet at lave den kopi af Singstar som de alligevel havde gang i. For det første.... hvorfor kan man ikke bruge sit vision cam deri. Har lånt et for tiden og det kamera er nok lige spild af penge, men i Lips ville det passe perfekt ind, på samme måde som det bliver brugt i singstar spillene - sjovt og dynamisk. dernæst: Sangudvalget - GIVE ME HITS!! Jeg vil synge sange jeg kender med kæresten og vennerne, ikke undergrundshits som Jonna i Sverige synes er pis´fee! Hvad sker der for dem, der er kommet en smule hits ud som DLC, men intet i nærheden af hvad jeg egentlig gerne ville smide penge for.

Til sidst lige lidt om achievemensne deri.

Jeg er er vel det man kan kalde en halvbillig achievementluder. Jeg synes de er fede og går efter dem i de spil jeg kan lide, men jeg kommer aldrrig til at købe, eller låne avatar eller en af de nemme sportstitler....men jeg kan godt lide at gå efter dem og de forlænger helt klart spillenes levetid hos mig. Seneste eksempel er vel nok Mirrors Edge hvor achievementsne er skræddersyet til!

Lips er om muligt et spil der kunne have haft nogen fede/sjove achievements, men nej - udover en der næsten er umulig (Reach infinity rank på en sang) er der ingen der er knyttet til at synge godt. Der er selvfølgelig stjerner og alt det gejl, men de skal alle opnåes ved at slave sig igennem sangene mange gange. MEN!! toppen af poppen nåede jeg idag - sad og ville prøve at se om jeg kunne få den der er for at adde 300 sange fra en externe kilde.... men nul nix og nada skete der - har lige nu over 450 sange liggende inde i spillet og intet er der sket. så de skal nok slettes og så må jeg prøve forfra. NOT fun!

Det var dagens brok - over and out!
31-03-2008 - 19:58

Far igen!!!!

Well, det er ikke det vilde der sker her i min log, men idag er jeg nødt til at komme igang, er nemlig blevet far igen :-)

I søndags... kl 03.30 fødte min kæreste verdens dejligste lille (store)  dreng, på 4180 gram og 53 cm. Han har det super fint, spiser, sover og skider derudaf. Lige som han skal. Så det kan kun være et spørgsmål om tid før han samler en controller op og giver den gas.


Marius

04-02-2008 - 15:48

Ny box - fik en pro hurrah!

Sidste tirsdag afleverede jeg min 360 i merlin - idag efter 6 dage, fik jeg så en sms om at de ikke kunne lave den. Så da jeg havde fri var det afsted til Merlin igen. Efter 2-3 minutters papirnusseri og et "Så kan du game lidt igen" fik jeg en spritny 360 Pro med Falcon mobo (chekkede lotnummeret med det samme) i armene.... det er sq iorden! Blæserne er desværre ikke nidec, men delta, men den er nu stadig ret stille, så det er helt fint.

Let the games begin' !

26-01-2008 - 00:19

Så døde den FAN!

Goddammit!!!

Hvor er jeg dog egentlig evigt træt af den pisbox!!

De laver den fedeste maskine, som jeg i bund og grund er rigtigt glad for, men lortet holder sq bare ikke til en skid! Hvor er det dog bare en ambivalent fornemmelse.

Her efter at have været på banen i en uge efter den kom fra rep. Ja, så er min xbox nu på vej til at stå af igen!! Siden kl 21 er den frosset 10-12 gange, og 2 af gangene med de klassiske overclockings striber på skærmen, der indikerer at det er gfx delen den er gal med.
Det var det samme jeg sendte den ind med sidst og nu kører showet så igen.

Hvis det var en almindelig ting ville jeg fise ned og kræve mine penge igen, men nej jeg skal til hele UPs møllen igen.

Jeg ved at det gik hurtigt sidst, men 18 dage er stadig 18 dage, og det er nu 3. gang den smutter i svinget.

Jeg er 99% sikker på at Merlin i Farum, hvor den er købt, ikke vil give mig en ny, som ellers er det jeg hørte sidst jeg sendte ind, og det var fra MS (Citat: 3. gang du sender den ind får du en ny)

Nå, men lige nu lader jeg den lige få 30 mins pause (som om det hjælper, haha) prøver igen og så vil jeg starte ud med at kontakte Merlin i morgen og ellers så er det hele MS møllen mandag.... puke!!!

Update, her efter den halve time og lidt guitar hero 3 fik så "ægte" RROD.... det er jo iøvrigt kanon at jeg lige har købt 2 x 3 sange og boogie bunnies som jeg ikke kan spille nu.... arghhhhhh!! ANGER!
22-01-2008 - 08:13

Lynhurtig rep af boxen!

Ahh, igår blev det endelig dagen hvor min snutter kom tilbage :-)
Efter ialt 18 dage fra jeg røg offline var jeg igen igår aftes i frag land - Da den døde kunne jeg endda ikke få den afsted før efter en weekend og skulle ligeledes vente over en weekend, hvor den faktisk godt kunne have været her i fredags. Tror den effektive rep tid fra de fik den til den røg ud fra dem var 5 dage.... det er sq nice!

I sin tid da jeg fik RODD fik jeg en launch box tilbage (den første var fra efteråret 06, og den jeg fik tilbage var fra 20/1 - 06. Og jeg må indrømme at den "nye" gamle larmede den del.

Jeg chekker self. datoen da jeg åbner pakken og må slukøret konstatere at det er den samme, men da jeg tænder den er det sq lidt af en åbenbaring. Kunne se at de havde skiftet motherboardet, men det må også inkludere nogen blæsere for hvor den før blev ret irriterende efter et lille stykke tid på dashboardet (undtagen i film hvor den sønkede larmen ok, men f.eks ikke til cd'er) så holdt den niveauet i fin stil selv efter 3 timers heavy gaming. Det er sq lækkert.

Nå, men nu er det bare med at finde tiden til alle de spil jeg var igang med -  Er stadig ikke færdig med Assasins Creed og Splinter Cell DA, har et friskt Mass Effect liggende, da jeg ikke ville starte med det før de ovenstående var færdige eller tæt på, og så er der jo lige Guitar Hero 3, COD 4, Fifa 08 og et hængeparti med Rainbov Six Vegas inden 2'eren kommer ... så det bliver en travl tid :-)

På fritidssiden så skal jeg iøvrigt ud og slæbe mig igennem den ornligt syge start på I forms løbeprogram, da jeg liiiige er startet op i forgårs, så forhåbentlig kan jeg sige om 12 uger at jeg kan løbe 5 km, uden problemer. (jeg er en ged til at løbe, men jeg VIL have gang i det.)

Running with the devil!!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her