Juxer's blog
22-09-2010 - 20:10

Kringle

Mine kringleproblemer blev løst:

21-09-2010 - 23:48

Gamle svin

Jeg har rundet et skarpt hjørne for anden gang i mit liv, og det føles helt surrealistisk aldrig at få sine teenageår tilbage, men jeg bliver ved med at bilde mig selv ind at alder blot er et tal for at forøge selvmedlidenheden :).

I gave fik jeg et pulsur, en golfbag, en windbreaker, en plov og en bog med billeder fra hele min opvækst samt mit fødselsarmbånd. Sidstnævnte gaver havde mig næsten rørt til tårer og skinner over alt andet jeg fik da det er uerstattelige ting der vil følge mig resten af livet. Det er virkelig noget specielt med minder fra en svunden tid - eller rettere; en tid jeg aldrig har kunnet huske.

Derudover vil jeg også gerne benytte lejligheden til at brokke mig over bagere i Danmark. Jeg ville have en Wales-kringle som fødselsdagskage på arbejdet, men jeg måtte efter 4 bagerbesøg opgive og tage til takke med en ordinær kringle med glasur. Det er ikke godt.

Nu vil jeg nyde de sidste minutter af min fødselsdag og forsøge at indse at jeg er ved at blive gammel, men samtidig trøste mig med at pålidelige kilder har fortalt mig at den mest spændende tid i livet foregår mellem 20 og 30.