Juxer's blog
10-09-2009 - 16:54

Vær vagtsom

I har sikkert allerede læst om hvordan folk har fået lænset kontoer af hackere men haft det på afstand fordi I ikke har nogle i familien eller vennekredsen der har været udsat for det før.

Jeg havde det på præcis samme måde inden jeg igår prøvede at handle minutnudler i Netto for at få at vide mit kort det blev afvist. Da det virkede dagen forinden var det selvfølgelig med stort undren at jeg pedalede ned til min bank for at opdage min konto stod i minus (det eksakte beløb er historien uvedkommende). Hjemme igen så jeg at der er blevet hævet over 12.500 kroner på min primære konto via en Visa Dankort-overførsel hvilket altså betyder jeg ikke længere kan føle mig helt tryg ved at handle online.

BEMÆRK, JEG ANBEFALER IKKE AT I BESØGER NEDENSTÅENDE HJEMMESIDE.
Kreditoren er lightinthebox.com som jeg efter en søgen på Google finder ud af er noget kinesisk engros, og da der efterfølgende er hævet et beløb på 10 kroner med American Dental Association som kreditor er der altså tydelige tegn på svindleri.
Jeg har, selvfølgelig, fået spærret mit kort og afventer min sag som idag er blevet oprettet og sendt videre i systemet. Nu har jeg kun tilbage at krydse fingre for at jeg får mine penge at se igen, ellers er jeg bare blevet en god sjat penge fattigere.

Jeg vil nødig skræmme jer, fordi jeg er selv af den opfattelse at man skal trodse sådanne aktioner da man ellers lader sig begrænse af plattenslageres selviscenesatte magthavende. Jeg vil blot råde til kun at handle på anerkendte hjemmesider som jeg selv har gjort for at formindske chancen for at sådan noget sker og for at øge chancen for at man får sine penge tilbage.

UPDATE:

Jeg kan se at der efterfølgende er blevet hævet 149 euro på min konto, og har yderligere fået et opkald om andre posteringer på henholdsvis 4.500 kroner, 6.700 kroner, 5.045 kroner og 880 euro. Det vil altså sige svindlen nu løber op i over 35.000 kroner samlet. Dog kunne damen der foretog telefonopkaldet dog berolige mig med at de nu også tydeligt kunne se der var klare tegn på svindleri. Jeg er dog heller ikke nervøs for ikke at få mine penge tilbage, jeg føler mig bare rimelig krænket.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.