Juxer's blog
06-11-2008 - 15:08

Dårlig oplevelse

Advarsel: Væg af tekst.

I forbindelse med at jeg endelig kom på Bungie Favorites har jeg fået 8000 downloads inden for 24 timer, men jeg har imidlertid ikke mulighed for at tjekke min indbakke for de mange responser der højest sandsynligt måtte være på den efterhånden aldrende bane. Dette er sket fordi min Xbox Live profil på mærkeligste vis er blevet bannet. Mit gamercard havde intet nedladende, diskriminerende eller på anden måde upassende materiale der kunne støde nogle; faktisk havde jeg blot et citat fra en sang der postulerer at vi alle er ens. Mit reputation er på 5 stjerner og omkring 50/50 præfereret/undviget. Eneste indikator der giver fornuft er den bruger-lavede bane jeg downloade fra en anden brugers fileshare og spillede alene som efterfølgende skulle vise sig at være moddet. I hvert fald blev jeg i samme øjeblik disconnectet fra Xbox Live og fik samtidig tilsendt en mail der forklarede mig at jeg var blevet bannet og at dette ban ville blive ophævet dagen efter (i dag). Selv samme bane er efterfølgende blevet slettet fra min Xbox 360 uden varsel, men de mange andre folk på min venneliste jeg efterfølgende har snakket med som også har downloadet og spillet den er IKKE blevet bannet.
Selvfølgelig er det ikke nogen katastrofe ikke at kunne bruge sin profil i én dag, men det er mere princippet i ikke at vide hvorfor der nager mig da jeg vitterlig ikke føler jeg har gjort noget galt - og specielt ikke noget værre end så mange andre! - så ville jeg gerne have svar på det, da jeg i værste fald jo vil risikere igen at blive bannet uvidende. Mailen er en automatisk mail, så den er der ikke mulighed for at svare tilbage på, så måtte ty til at ringe til supporten trods skepsis om det overhovedet var muligt for dem at se status.
Jeg kommer så i kontakt med en ung pige, og kunne, mandschauvinisme sat til side, godt høre at det ikke var den skarpeste supporter jeg kunne få fat i. I starten er hun helt umulig at konversere med, og efter et stykke stædighed fra min side af "dobbeltchecker" hun. I 20 minutter. Jeg mistænker kraftigt at hun har taget fat i en chef eller medarbejder med højere rang i hvert fald. Men lige lidt hjalp det, det var samme nedtrykkende besked jeg fik smidt i hovedet; at jeg ikke kunne få svar på HVAD det var der gjorde at var blevet bannet, blot at det blev løftet senere i dag, og at jeg har brudt reglerne for brug af Xbox Live.

Nu sidder jeg så tilbage med en bitter smag i munden over så dårlig service fra Microsoft/Xbox' side. Jeg har mulighed for at spille igen i aften, men jeg vil højest sandsynligt blive bannet igen inden for nær fremtid da jeg ikke har tænkt mig at ændre på noget på min profil da jeg under ingen omstændigheder selv synes jeg har brudt reglerne.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.