Juxer's blog
15-08-2007 - 23:07

Derfor valgte jeg min xbox 360

I starten var jeg uvidende. Jeg troede xboxen var en helt regulær spillekonsol med et helt regulært spiludvalg. Men jeg blev klogere. Ikke nok med at xbox live var verdens mest omspændende bud på en helgarderet online spilletjeneste, den rummede også noget der var meget mere værd end hvad jeg før havde ejet. MC Topper, guden over dem alle, manden bag det ellevte bud.
En person som ikke blot underholder alle sjæle på kommando, men også en rigtig fighter som står ved ens side gennem hårde tider. Topper har gjort mit liv værd at leve, har gjort at det var noget værd at stå op hver evig eneste morgen for igen at være så heldig at være i hans nærhed. Lad jer ikke fortvivle af hans hårde ydre, det er bare jer den er gal med. Topper er blidt som et lam, og det siges at han er skaberen af universet. Ydermere dominerer Topper alt og alle i spillet Strålekrans nummer 2, og i udgangen af september vil MC Topper få skænket en gratis original (ikke kopi) af Halo 3 Legendary Edition, da alle ansatte misunder hans ufattelige egenskaber i dette spil han selv har været med til at sætte sit eget personlige præg på.
Til glæde for jer andre vil der i efterårsupdaten til xbox 360eren være baggrundsbilleder, adskillige gamerpictures, ringetoner og videofilm med MC Topper, og alle pakker til den nette sum af 800 Microsoft Points. Bungie arbejder desuden (mens vi snakker) på højtryk på et arcadespil med MC Topper i hovedrollen. Jer, de dødelige, vil ikke have mulighed for at spille det fulde spil, kun trialen, medens Topper til andres frustration vil pumpe dette nye HD-spil for de 5000 gamerpoints, spillet er det første til at indeholde.

Skou må snart se sig slået af denne unge krudtugle, som hastigt er på vej frem i hierakiet som den mest magtfulde på xbox live. Jeg foreslår fuldmagt til MC Topper.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.