Cena's blog
23-12-2013 - 00:16

En fantastisk COD weekend!

Efter jeg er skiftet over på PS4 er COD: Ghosts blevet sjovt igen! Hitdetection er HELT fantastisk, og man har nærmest ingen WTF moments derovre. Udover det er der MASSER af noobs, så det er nærmest umuligt at gå i minus. Jeg har masser af tid til gaming i denne weekend, og har nok fået spillet noget der ligner 12-14 timers COD siden fredag aften. ALT er bare gået min vej, og jeg spiller virkelig mit A-game i øjeblikket. 

Fredag lagde jeg ud med en K/D på 1.75. Jeg startede op på Honey Badgeren, og det skulle vise sig at være en fornuftig idé. Jeg har spillet intet mindre end fantastisk med den HELE weekenden.
I fredags lavede jeg mist første flawless game (med over 10+ kills), og jeg endte med en ganske fornuftig score:Jeg har efterfølgende haft masser af gode runder, og her er et par af de bedste. I langt de fleste kampe har jeg haft 5-20+, og antallet af kampe jeg er gået i minus her i weekenden kan nok tælles på 2 hænder.
Jeg har primært spillet med følgende klasse:

Honey Badger:
- Red Dot
- Grip

Perks:
- Dead Silence
- Amplifier
- Ressilance
- Focus
- Steady aim
Uanset hvad jeg har gjort har det gået min vej. Jeg havde besøg af min fætter om lørdagen (SNEAKYFOX2K8) og selvom han ikke har spillet Ghosts en måneds tid, og slet ikke har spillet på PS4 spillede han også med en rigtig god K/D og formåede at hjælpe mig med at trække den op. Jeg har også fået spillet lidt med Prozel som endelig fik Ghosts til PS4, og det er skønt at have nogle af de gamle drenge med over.

Efter en fantastisk gaming weekend er det tid til at gøre status. Jeg nåede for første gang i min COD karriere op på 2.0 i K/D:
Jeg har aldrig tidligere haft en K/D på over 1.50 samlet, selvom jeg har spillet hvert eneste år siden COD 4, så det er en god milepæl for mig at nå.

Jeg har nået at lave 1500+ kills med Honey Badger i weekenden, og har ligeledes slået personlig rekord i K/D på et våben:Alt i alt har det været en virkelig god weekend, og jo mere jeg spiller med DS4, jo gladere bliver jeg for den. Den er simpelthen fantastisk at aime med, og føler allerede jeg har bedre styr på den end xbox 360 controlleren som jeg ellers har brugt i mange år.
Der er INGEN problemer med lag på next-gen, og alene det kan næsten retfærdigegøre købet af PS4 for mig. Det er simpelthen en fornøjelse at spille i øjeblikket.
Efter en weekend med masser af COD kan jeg også fastslå at folk på PS4 er markant dårligere end på Xbox 360. Jeg er sluppet afsted med ting som jeg aldrig havde sluppet afsted med på boxen.

Nå nu er det tid til et par dages fri fra gaming, da julen står for døren. Kan i have en rigtig god jul allesammen.


/Cena
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.