Cena's blog
12-03-2011 - 21:10

LG Optimus 2X

Så er jeg blevet den heldige ejer af en LG Optimus 2X.
Medmindre du har interesse i Android telefoner, kan du lige så godt lade være med at læse videre, for denne blog vil kun indeholde mine erfaringer efter de første par dage med denne telefon :)

Hvis du ikke kender noget til telefonen, så kan du lige tjekke den ud her:
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php

Jeg var indtil for ganske få dage siden ejer af en HTC Desire. Men trængte til lidt fornyelse og valget faldt altså på denne lækkerbisken.

Før købet var jeg ikke specielt positivt indstillet over for LG telefoner, og det faktum at telefonen er den første dual core telefon på markedet, men mine fordomme er blevet bragt til skamme(På nogle fronter)!


Lad os slå fast med det samme. LG kan bare ikke lavet brugbar software på en telefon! Telefonen er fra købet udstyret med Android 2.2 men udover nogle smarte features som at man kan tilte skærmen så den skifter mellem de forskellige homescreens og lignende er deres software langsom og kedelig (I hvert fald når man er vant til Launcher Pro).
Man kan selvfølgelig håbe på at dette blive bedre når den får Android 2.3 d. 17 april, som rent faktisk er lavet til at understøtte Tegra Dual Core processoren.

Så allerede efter knap en time med telefonen blev der lagt launcher pro ind på den, hvilket også gør det en del nemmere at sammenligne den med mine tidligere telefon.
Med Launcher Pro installeret kan jeg allerede mærke en kæmpe forbedring i forhold til min Desire. Selvom jeg syntes den kørte smooth kører det hele bare bedre nu! Min gamle Desire føles nu som HTC Wildfire!

Generel brug:
Den er super hurtig til at loade programmer, browser, billeder og lignende. Til Desires forsvar skal det også siges at mange af mine ting skulle loades fra SD-kortet da den interne hukommelse nærmest ikke var eksisterende, hvor imod Optimus har 8 GB intern hukommelse.

Spil:
Spil som Angry Birds som jeg ellers syntes kørte fint på min Desire har fået en mere smooth oplevelse. Udover dette testede jeg et spil som var udviklet til Dual Core, og der kan man altså for alvor se en forskel. Spillene er efterhånden MEGET tæt på noget der minder om PSP grafik.

Kamera:
Mange steder har Optimus fået hug for at være et dårligt kamera når man tænker på det er på 8 megapixel. Mange af disse test er dog lavet på beta versioner af telefonen, da det er tydeligt at de klager de havde ikke stemmer overens med de ting jeg oplever.
Jeg syntes kamera tager rigtig fine billeder, men der er ingen tvivl om at Sony Ericsson telefoner med det samme antal megapixels stadig tager flottere billeder i min optik.
Dog kommer jeg som sagt fra en HTC Desire som nok er det ringeste 5 megapixel kamera jeg har set til dato, hvilket også kan være grunden til jeg er tilfreds :)

Video optagelse og afspilning:
Telefonen kan både optage i fuld HD, samt afspille i fuld HD gennem HDMI porten som er monteret i toppen af telefonen.
Lad os slå fast med det samme. Det kan godt være den kan optage i fuld HD, men det vil altså ikke komme til at ligne de film du ser på din bluray afspiller.
Jovist er det fint, meeen der opstår stadig en smule lag nogle steder og har oplevet enkelte pixelfejl hist og her.
Dog er det ikke noget der ødelægger den samlede video oplevelse :)
Dog afspiller den fuld HD film helt perfekt, og der er ingen anmærkninger når man sætter den til tv'et heller.
Det er faktisk lidt syret at spille Angry Birds på sit 50" derhjemme ;)Du er sikkert allerede ved at være træt af at læse denne blog, så derfor vil jeg ikke bruge mere af din tid.
Hvis du skulle have spørgsmål til telefonen er du meget velkommen til at spørge og så skal jeg nok svare :)

God weekend :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.