's blog
11-06-2010 - 16:05

Ready on the Right! Ready on the Left! All ready on the Firing Line!

Hey pimps and players.

Dagens topics..

PistolKnife/Battlefield.
Bil.
Le Mans.
RedDeadRedemption.

Har du nogensinde knife´t en person med en pistol?
Hvis EA ellers havde lidt fantasi ville det godt kunne lade sig gøre.
Check this shit out ->


Hjernedødt right? :) Well.. Skriver dette fordi Mitzurugi kom til at sige han knifede en person med sin pistol.. Haha! Man skulle nok ha været der for man syns det sjovt... Måske rendte han rundt med sådan en satan.. ?

Som nogen kan huske fik jeg "ny" bil for lidt over en uge siden.. Her på det sidste har det virket som om den hænger i bremserne.. Rigtig fedt når man køber den i ny tilstand. kun 3 år gammel. Har fået en tid på onsdag så jeg kan få den tjekket. Hvis det er bremserne den er gal med siger mekanikeren han kan fikse det på 1½ time.  Det eneste posetive jeg kan finde i det her bil rod er at jeg ikke skal betale for at få den tjekket og måske fikset.

Nogen der dropper xbox´en for at se Le Mans? Ved ærlig talt ikke om jeg gør det.. Måske skulle man bare spille xbox og så i pauserne se lidt bilræs. Om ikk andet kan man jo fange opsumeringerne der kommer engang imellem.

Mit Red Dead Redemption spil er så småt på vej til. Det skulle gerne være pakket og sendt idag. Ser MEGET frem til at spille det, især multiplayer delen af det. 

Hvad er jeres tanker om spillet? Der er jo en stor del af jer som har haft det i et stykke tid nu, så i må ha lidt tanker om det..

That's all folks.. See You soon :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her