's blog
06-07-2010 - 12:45

Bitch Blog V.1
Hey Pimps & Hoes..

Har besluttet mig for at oprette en Bitch Blog.. En blog hvor jeg ikke laver andet end af bitch´e om ting jeg ikke bryder mig om.. I denne blog er det kun bfbc2 jeg snakker om.

Syns folks spillestil har ændret sig meget her på det sidste.. Ville gå så langt at sige at idiot barometeret er steget helt vildt.

Af uforklarlige årsager er folk begyndt at bruge UAV+C4, ATV+C4 helt uhæmmet.. Og jeg fatter simpelthen ikke hvorfor.? De samme tosser sidder gerne tilbage imens de skyder missiler osv efter mcom´en..

Ved næsten ikke hvor jeg skal begynde når jeg tænker på recon klassen.. Folk er nogen super idioter når det angår den klasse.. 90 % af de folk der vælger den klasse fatter absolut ikke en skid af hvordan man spiller som en ordenlig recon..

Nu sidder jeg ikke og siger jeg nødvendigvis ved hvordan det skal gøres.. Men når jeg er recon løber jeg rundt med en g3 og bøffer folk.. Kaster motion sensor´s, kalder motar strike ind når det er nødvendigt.. 90 % gør det stik modsatte.. Sidder helt tilbage i deres spawnområde eller på en eller anden bakketop og skyder folk derfra.. Sidder og plejer deres ligegyldige KDR..  Kom nu frem og vær den teamplayer du skal være.. Be om ? :)

Runder lige af med et par spørgsmål.. Hvad er din mening om :

1. At spawn trap´e /kill´e modstander holdet..?

2. Din mening om recons?

3. Din mening om uav/atv/c4 tricks

Peace out! ___ SergentBruun

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her