's blog
11-06-2010 - 18:32

Best drummer in the world!

Bliver simpelthen nød til at linke til det her klip..Tjek trommelageren..Og KUN ham :)


http://www.youtube.com/watch?v=trG-jQk7wXA


F.cking Epic !

11-06-2010 - 16:05

Ready on the Right! Ready on the Left! All ready on the Firing Line!

Hey pimps and players.

Dagens topics..

PistolKnife/Battlefield.
Bil.
Le Mans.
RedDeadRedemption.

Har du nogensinde knife´t en person med en pistol?
Hvis EA ellers havde lidt fantasi ville det godt kunne lade sig gøre.
Check this shit out ->


Hjernedødt right? :) Well.. Skriver dette fordi Mitzurugi kom til at sige han knifede en person med sin pistol.. Haha! Man skulle nok ha været der for man syns det sjovt... Måske rendte han rundt med sådan en satan.. ?

Som nogen kan huske fik jeg "ny" bil for lidt over en uge siden.. Her på det sidste har det virket som om den hænger i bremserne.. Rigtig fedt når man køber den i ny tilstand. kun 3 år gammel. Har fået en tid på onsdag så jeg kan få den tjekket. Hvis det er bremserne den er gal med siger mekanikeren han kan fikse det på 1½ time.  Det eneste posetive jeg kan finde i det her bil rod er at jeg ikke skal betale for at få den tjekket og måske fikset.

Nogen der dropper xbox´en for at se Le Mans? Ved ærlig talt ikke om jeg gør det.. Måske skulle man bare spille xbox og så i pauserne se lidt bilræs. Om ikk andet kan man jo fange opsumeringerne der kommer engang imellem.

Mit Red Dead Redemption spil er så småt på vej til. Det skulle gerne være pakket og sendt idag. Ser MEGET frem til at spille det, især multiplayer delen af det. 

Hvad er jeres tanker om spillet? Der er jo en stor del af jer som har haft det i et stykke tid nu, så i må ha lidt tanker om det..

That's all folks.. See You soon :)

09-06-2010 - 13:27

Traaaaaaacer !

Hejsa folkens.

Idag har jeg endelig fået taget mig sammen til at bestille red dead redemption.. Ja jeg er lidt bagud i forhold til alle andre :) Men sådan er det nu engang..
Til min store overraskelse ser jeg postdanmark strejker.. ? WTF ?  Typisk de strejker når jeg skal ha tilsendt noget :) http://avisen.dk/posten-lammet-af-strejke_128801.aspx

Anyways.. Går stadig og glæder mig over jeg købte mig et nyt headset. Det virkelig et godt headset ! ( Turtle Beach x11)

Nu til lidt battlefield.

Hva sker der for de folk der nupper en helikopter og flyver over for at angribe, men crasher den ned lige med det samme, bare for at hoppe ud og gå en sikker død imøde.. Syns jeg er sket meget på det sidste.. Hva er pointen i den taktik? Chancen for at overleve det er jo minimal.. ?

Nå men .. På selv samme bane fik jeg tracet en uav og skudt den med min gustav :)
ELSKER traceren!

08-06-2010 - 10:36

Ligegyldig titel indsættes her..

Hey players and pimps!

Yep det er tid til en ny blog af Mr.brown! Wuuuh big deal.... Nej? :)

I undre jer nok over det underlige billede af en gnu.. Jo ser i.. Sad og nørdede den foran xboxeren igår  (eller dagen før, kan jeg ikke huske..) spillede lidt battlefield med WarriorGrady og MadeOutOfHell. Blev spurt om jeg ikke skulle spille på team GNU.. Og jo meget gerne.. Spørgsmålet er om jeg er på teamet permanent oder was? Lige på det punkt er jeg lidt lost må jeg indrømme.. Kunne være meget rart at være på team gnu efter som vi klare os jævnt godt i kampene.

Hvilket bringer mig til næste emne.. Nok egentlig ikke så meget et emne, men mere en lille skælud ting..

Hva sker der for de "såkaldte" snipere i battlefield? Der burde være et sted folk kunne lære at spille den klasse ordenligt. Lad nu vær med at sidde helt tilbage og pleje dit k/d ratio, imens dit team (måske) bliver slagtet for fuld skrue.. Kom ind i kampen :) Misforstå mig nu ikke.. Jeg hader ikke alle "snipere", For nogle kan godt finde ud af at spille den klasse ordenligt. Men hader bare at spille imod et helt hold fyldt med "snipere" ARRRGH :-/

Det må være nok surhed for idag.. Det jo ikke en brokblog der her  :-)

04-06-2010 - 11:38

Uuhhhm det dufter !

Hejsa folkens.

Tror dagens første emne bliver dagen igår. Dagen startede med at ringe og melde sig syg på grund af ryggen.. Great.. Nå, men.. Efter et par timer på sofaen med morgen kaffen banker det på døren. Pakke fra Ugx.dk, nice ! Fik mine nye turtle beach x11. Rigtig gode hørebøffer! Rart at endelig kunne justere chat lyd niveau og game lyd niveau hver for sig.

Ved 12 tiden ringede bilforhandleren og sagde han havde min bil klar til afhentning. Den fik jeg hentet ved 17.30 tiden.. Super super lækkert at have en ny vogn! Og ja, måske ville nogen mene det var en kone bil eller en skod vogn.. Men jeg skulle bruge en økonomisk og "praktisk" vogn, så det blev altså den ..
Øhhhm det var vist den dag..

Idag er der ikke sket det vilde.. Jeg er kørt på arbejde og det er sådan set det.. Køreturen må man sige var en sand fornøjelse!

Regner med jeg skal en tur ned og besøge min tattovør, nej jeg  skal ikke ha lavet noget denne gang. Skal bare ha en kop tår kaffe og sige god weekend :)
Efter det kommer den nok bare til at stå på sofa og kolde drikkevare..
Engang i aften/nat skal  jeg ha spillet noget bbc2 med mine gamerbuddy´s (WarriorGrady, Mitzurugi,Maagaard90 osv osv )


That´s it dudes i´ll catch you on the flip side ! :) -> SergentBruun
02-06-2010 - 09:57

Forbandede ryg.. ARRRGGHH

Som overkriften så godt beskriver har jeg p!sse ondt i ryggen idag.. Vågnede op og tænkte.. F......ck, det her går ikke..
Nå men er da på arbejde. Dog tror jeg ikke det bliver hele dagen, kan simpelthen ikke holde ud at gå her med sådan en skod ryg..

Har nogen af jer nogesinde så ondt i ryggen at du bliver nød til at ligge ned for det ikke gør ondt? Hvis ja.. Hvad gør du for det holder op med at gøre ondt? tips tricks?
Ja har taget smertestillene, men de virker sku ikke :)

Anyways.. Pappa har sku fået ny bil.. Skifter endelig den gamle møgspand ud med en nyere og yngre model ;-) Kunne være man skulle gøre det samme med konen.. HAHA ! (joke) Bliver faneme  rart at sætte sig ind i en bil der ikke lugter af diverse ting og sager, og faktisk virker som den skal. :)

Som man nok har opdaget fik jeg skiftet gamertag.. Endelig! Dog har min profil her stadig samme navn som før.. Inklusiv min blog.. Men det gider jeg ikke ændre på.. Det noget med ny profil og en masse andet besværligt..

Peace Out --> The one formerly known as AMZB 
01-06-2010 - 09:59

Gamertag Creator Fail..

Neeeeej hvor jeg ikke gider arbejde... Ærlig talt ville jeg hellere sidde hjemme i sofaen og spille lidt battlefield.. Men men men.. Skal jo tjene penge til mad og husleje og alt det der... Og det gør jeg jo ikke ved at sidde på min flade derhjemme... :)

Efter en hel dag uden xbox syns jeg godt mine battlefield abstinenser begynder at vise sig.. Heldigvis skal jeg direkte hjem og tænde for maskineriet :)

Ellers er der ikke sket det helt vilde.. Var til optikker igår.. Syns mine øjne svigter mig når jeg ser tv eller spiller xbox.. Brillemanden mente det var læsebriller jeg skulle have.. Så om 10 dage ca skal jeg rende rundt med sådan nogen triste ting på fjæset.. øv øv..

Øøøhm hva ellers.. Jo.. Gamertag.. Havde sådan set forventet det ville være noget bæ at finde et nyt, derfor spurte jeg folk om forlslag.. Indtil videre har jeg kun fået forslag der har sexuelle undertoner eller perverse hentydninger.. Og det gider jeg ærlig talt ikke ha noget med at gøre.. Blev forslået noget der hed Gamertag Creator.. Havde "store" forventninger til den, men den kommer med lige så dumme forslag.. Det lader til at jeg selv må komme på et elller andet.. :-/

Hold jer munter folkens --> AMZB

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her