's blog
31-05-2011 - 17:47

Opkast mm.

Havde egentlig opgivet at blogge her inde.. Ikke ligefrem et sted man gider at dele sine oplevelser eller hverdag med..

Dette blog indlæg kommer IKKE til at handle om mig(edit.. Måske lidt ).. I modsætning til 98% af hvad blogsne består af her inde.. Altså ikke om mig men om folk selv fordi de syns de er pisse intressante..

Denne blog kommer sådan set kun til at bestå af brokkeri.. Af den simple grund at der intet posetivt at skrive om i denne sammenhæng..

Okay here we go..

Er ved at brække mig over folk opførsel her inde.. Af uforklarlige årsager har folk en eller anden umådelig trang til at gøre hele xbl opmærksom på at de eksistere og/eller er utilfredse med et eller andet ligegyldigt..

Nævner ingen navne, men at gøre opmærksom på at man siger sin bruger op her inde bekymre sku kun de folk man snakker med her inde..ALLE andre her inde er pisse ligeglade med om du "forlader" xbl eller ej.. ALLE !!

Hvis du ønsker at forlade xbl så skriv dog en privat besked til dine små veninder.. Så slipper vi andre for de bæ blogs der bliver skrevet imens personen "forlader" xbl og efter..  Af netop de små veninder personen har her inde..

Andet der kan pisse en af ?.. Tja.. De små drenge der sidder med deres lille raket i hånden og en cola i den anden og leger forum politi her inde.. Buhuu det må du ikke det er off topic.. Buhhuuuu du spammer forummet.. Hvis det er tilfældet skal moderatore nok gøre en opmærksom på det..

De selv samme personer sidder i klan trådende igang med at bitche og blande sig i andre folks indlæg.. 

Har intet til overs for jer små trolde..  REND MIG ! 23-08-2010 - 18:51

Uuuuh

Hej Pimps og Player´s..

Fik den tossede ide at male min controller. Her er resultatet..

Hvis i vil se mere så skriv endelig i kommentar feltet, så smider jeg flere billeder op .

Og skriv endelig hvad i syntes om resultatet..

06-07-2010 - 12:45

Bitch Blog V.1
Hey Pimps & Hoes..

Har besluttet mig for at oprette en Bitch Blog.. En blog hvor jeg ikke laver andet end af bitch´e om ting jeg ikke bryder mig om.. I denne blog er det kun bfbc2 jeg snakker om.

Syns folks spillestil har ændret sig meget her på det sidste.. Ville gå så langt at sige at idiot barometeret er steget helt vildt.

Af uforklarlige årsager er folk begyndt at bruge UAV+C4, ATV+C4 helt uhæmmet.. Og jeg fatter simpelthen ikke hvorfor.? De samme tosser sidder gerne tilbage imens de skyder missiler osv efter mcom´en..

Ved næsten ikke hvor jeg skal begynde når jeg tænker på recon klassen.. Folk er nogen super idioter når det angår den klasse.. 90 % af de folk der vælger den klasse fatter absolut ikke en skid af hvordan man spiller som en ordenlig recon..

Nu sidder jeg ikke og siger jeg nødvendigvis ved hvordan det skal gøres.. Men når jeg er recon løber jeg rundt med en g3 og bøffer folk.. Kaster motion sensor´s, kalder motar strike ind når det er nødvendigt.. 90 % gør det stik modsatte.. Sidder helt tilbage i deres spawnområde eller på en eller anden bakketop og skyder folk derfra.. Sidder og plejer deres ligegyldige KDR..  Kom nu frem og vær den teamplayer du skal være.. Be om ? :)

Runder lige af med et par spørgsmål.. Hvad er din mening om :

1. At spawn trap´e /kill´e modstander holdet..?

2. Din mening om recons?

3. Din mening om uav/atv/c4 tricks

Peace out! ___ SergentBruun

11-06-2010 - 18:32

Best drummer in the world!

Bliver simpelthen nød til at linke til det her klip..Tjek trommelageren..Og KUN ham :)


http://www.youtube.com/watch?v=trG-jQk7wXA


F.cking Epic !

11-06-2010 - 16:05

Ready on the Right! Ready on the Left! All ready on the Firing Line!

Hey pimps and players.

Dagens topics..

PistolKnife/Battlefield.
Bil.
Le Mans.
RedDeadRedemption.

Har du nogensinde knife´t en person med en pistol?
Hvis EA ellers havde lidt fantasi ville det godt kunne lade sig gøre.
Check this shit out ->


Hjernedødt right? :) Well.. Skriver dette fordi Mitzurugi kom til at sige han knifede en person med sin pistol.. Haha! Man skulle nok ha været der for man syns det sjovt... Måske rendte han rundt med sådan en satan.. ?

Som nogen kan huske fik jeg "ny" bil for lidt over en uge siden.. Her på det sidste har det virket som om den hænger i bremserne.. Rigtig fedt når man køber den i ny tilstand. kun 3 år gammel. Har fået en tid på onsdag så jeg kan få den tjekket. Hvis det er bremserne den er gal med siger mekanikeren han kan fikse det på 1½ time.  Det eneste posetive jeg kan finde i det her bil rod er at jeg ikke skal betale for at få den tjekket og måske fikset.

Nogen der dropper xbox´en for at se Le Mans? Ved ærlig talt ikke om jeg gør det.. Måske skulle man bare spille xbox og så i pauserne se lidt bilræs. Om ikk andet kan man jo fange opsumeringerne der kommer engang imellem.

Mit Red Dead Redemption spil er så småt på vej til. Det skulle gerne være pakket og sendt idag. Ser MEGET frem til at spille det, især multiplayer delen af det. 

Hvad er jeres tanker om spillet? Der er jo en stor del af jer som har haft det i et stykke tid nu, så i må ha lidt tanker om det..

That's all folks.. See You soon :)

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her