's blog
31-05-2011 - 17:47

Opkast mm.

Havde egentlig opgivet at blogge her inde.. Ikke ligefrem et sted man gider at dele sine oplevelser eller hverdag med..

Dette blog indlæg kommer IKKE til at handle om mig(edit.. Måske lidt ).. I modsætning til 98% af hvad blogsne består af her inde.. Altså ikke om mig men om folk selv fordi de syns de er pisse intressante..

Denne blog kommer sådan set kun til at bestå af brokkeri.. Af den simple grund at der intet posetivt at skrive om i denne sammenhæng..

Okay here we go..

Er ved at brække mig over folk opførsel her inde.. Af uforklarlige årsager har folk en eller anden umådelig trang til at gøre hele xbl opmærksom på at de eksistere og/eller er utilfredse med et eller andet ligegyldigt..

Nævner ingen navne, men at gøre opmærksom på at man siger sin bruger op her inde bekymre sku kun de folk man snakker med her inde..ALLE andre her inde er pisse ligeglade med om du "forlader" xbl eller ej.. ALLE !!

Hvis du ønsker at forlade xbl så skriv dog en privat besked til dine små veninder.. Så slipper vi andre for de bæ blogs der bliver skrevet imens personen "forlader" xbl og efter..  Af netop de små veninder personen har her inde..

Andet der kan pisse en af ?.. Tja.. De små drenge der sidder med deres lille raket i hånden og en cola i den anden og leger forum politi her inde.. Buhuu det må du ikke det er off topic.. Buhhuuuu du spammer forummet.. Hvis det er tilfældet skal moderatore nok gøre en opmærksom på det..

De selv samme personer sidder i klan trådende igang med at bitche og blande sig i andre folks indlæg.. 

Har intet til overs for jer små trolde..  REND MIG ! Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her