tue69's blog
22-01-2009 - 19:39

En Resident Evil fan hædres


Den opmærksomme læser har nok observeret, at undertegnede er mere end almindelig glad for Capcom's Resident Evil serie. Aldrig har jeg været så fængslet til et spil, som da jeg første gang satte Resident Evil i Playstation 1.

Sidenhen har serien taget diverse drejninger som har budt på gigantiske nedture og legandariske opture. Dead Aim serien var skrækkelige mens Resident Evil Zero, Resident Evil Remake og sidst men ikke mindst, Resident Evil 4 har været de absolutte højdepunkter imo.

Sidstnævnte er stadigvæk så fantastisk flot, at den med lethed hamler op med størstedelen af de spil vi ser på konsollerne idag.

Som Resident Evil fan glæder jeg mig naturligvis til Resident Evil 5, som ud fra trailere, gameplayvideoer og nyhedsbidder fra nettet ser ud til at blive det mest grafiske pumpede, historierige og gennemførte Resident Evil afsnit i lang lang tid.

Idag fik jeg så en mail fra Capcom, hvor de gratulerede mig, og 99 andre RE-fans, for at være blandt de heldige, der får vores navn trykt i den Nordamerikanske (NTSC) spilmanual under "Special Thanks To".

Et eller andet sted er det jo bare et lille, for stort set alle gamere, ukendt navn, der står blandt en masse andre navne - men alligevel kan jeg ikke lade være med at føle mig lidt stolt et sted. Når nu man går op i spillet, historien og miljøet, og samtidigt elsker at spille spillene igen og igen, så er det sgu fedt, at det kan lade sig gøre.

Så lige nu går jeg bare rundt og glæder mig til, at Capcom sender min kopi af den amerikanske manual, og til at finde det lille "Jesper Thuesen" blandt de mange andre RE-fanatikere.

Tak Capcom (og Skou, CaptainKicker og Shreik - for at være med til at "spread the word" undervejs i konkurrencen)