tue69's blog
30-12-2009 - 13:52

2009 Awards


Som så mange andre vil jeg også brygge en award liste sammen over de spil, jeg har haft fingrene i igennem 2009 - herudover er der et par special awards i bunden af indlægget som ligger lidt udover de almindelige game-awards.

Årets spil

For mit vedkommende stod duellen mellem Resident Evil 5 og Modern Warfare 2 - men trods et overforbrug af steroider taber Chris Redfield placeringen til Soap McTavish og vinderen er dermed Modern Warfare 2.

Årets skuffelse

Havde forventet mig rigtigt meget af Eat Lead, The Return of Matt Hazard, som lignede et stærkt humoristisk indslag på et selvhøjtideligt spilmarked. Det fejlede dog på alle områder og sammen med FEAR 2 var det årets skuffelse.

Årets Lyd

Halo 3: ODST løber med prisen for et helt fantastisk soundtrack sammenholdt med glimrende lydeffekter. Modern Warfare 2 soundtracket var dog tæt på at snuppe titlen.

Årets Grafik

Uden sammenligning Resident Evil 5, til trods for de skrækkelige screen tearing problemer.

Årets Historie

Silent Hill: Homecoming tager prisen for mit vedkommende, velvidende at jeg i år endnu ikke har haft fingrene i Assassins Creedd II eller Dragon Age Origins

Årets Sportsspil

FIFA 10 var bedst i år, men ikke på samme måde som sidste år, hvor konkurrenten PES var sat bagud. Distancen er mindre i år. Derudover var NBA Live stærkt med.

Årets musikspil

Rock Band Beatles imponerede med den grafiske udformning og et klassisk katalog af elskede sange. Har dog endnu ikke haft fingrene i DJ Hero.

Årets overraskelse

IL-2 Sturmovik, Birds of Prey overraskede mig med et fantastisk dybdegående gameplay og en vidunderlig grafisk side. Fremragende spil!

SPECIAL AWARDS

Årets Xboxlife bruger

Uden sammenligning Pgrundl som har været et gigantisk aktiv for tilbudsjægere på siden.

Årets IRL Møde

Mit møde med MP, Juxer og Shreik til X2 var legendarisk. Tak for de dejlige spydfilm.

Årets mediestunt

Ismands "Counter Strike Sucks Ass" event til X2 var intet mindre end fantastisk - fremragende!

Årets Online personlighed

Bjarke Brie var eminent at have med i vores RE5 versus kampe tidligere i år. Masser af gode underholdningstimer i ham + de fynske "Tymer's"

Årets awards 2010

Se denne tråd: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=64126
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.