tue69's blog
16-10-2009 - 16:04

Øjenvidneberetninger fra X2 - part 2

X2 er igang, og der er masser af aktiviteter.

Efter at have overnattet hos Morten Skou, hvilket i sig selv er en halvspændende oplevelse, da manden går i søve 3-4 gange om natten, gik turen til X2 i Brøndby hallerne. Først skulle vi dog lige have testet præcis hvor mange Xbox ting der kan være i en Peugeot 206, da Morten absolut mente det var nødvendigt at medbringe et arsenal af Xbox 360 ting, svarende til et mellemstort EB Games lager.

Med lidt nød og næppe, og en smule kreativitet, blev den franske bil dog lastet med alskens goodies, og kort tid derefter ankom vi til destinationen. Foruden Juxer, som jeg havde æren af at hilse på onsdag aften (tak for hyggelig male-bonding) blev der hilst på diverse forum koryfæer som Skou, ChristianMP, Shreik, Nexus, Crow osv osv osv.

Torsdag gik primært med at få sig placeret, og en smule turneringsspil blev det også til, da Gears of War 2 turnering blev afholdt. Vinderen blev Shreik og Ismand, eller rettere sagt Ismand og hans kødskjold, for der er vist ingen tvivl om at Ismanden er X2's hårdeste Gears of War spiller. Til gengæld fandt mand dagens mest tætte opgør i kampen mellem Team Pedobear says "Too old!!!" Bestående af Christian MP og Tue69 og Team Dark X Crow. Pedobear startede hårdt med at komme foran 4-0 men der blev udlignet til 4-4 inden MP afgjorde løjerne til 5-4. Kampen blev spillet på et niveau i samme tempo som et norsk pensionistlandshold i curling og generelt set var der aldrig rigtigt tvivl om, at ismanden vist var den rigtige vinder.

Derudover blev Tekken 6 fremvist og Rock Band afprøvet. Banned Nexus' epeleptiske anfald gør ham gavn på trommen, når han, som en lemming på speed, formår at full comboe selv de ondeste expert sange på ION trommesættet. Voldsomt ser det ud, og hospitalspersonalet har også tilspurgt den unge trommeslager om han nu er okay. Gode råd blev det også til, blandt andet at skære ned på koffeinen.

Placeringen af Xbox-holdet er fantastisk. Vi er hævet over alle andre ordinære PC-gamere, som til gengæld er fantastisk engagerede. Sjovt ser det ud, når drenge helt ned på 8 år tæsker et Counter strike spil, som er ældre end dem selv. Gad vide hvordan det ville se ud hvis alle Xbox drengene høvlede Pac Man.

Søvn er det ikke blevet til endnu, men det tager folk med ophøjet ro. Assassins Creed 2 er blevet fremvist idag, og vi har blandt andet fået tilegnet os den viden, at der vil være 3 forskellige former at ryste vagter af på i det nye spil, hvoraf specielt den ene metode skulle være revolutionerende. Derudover fik vi også et par historiemæssige afsløringer, men dem holder vi for os selv.

Hvad har vi ellers lært indtil vider på X2... Juxer er en pæn pæn mand, svenskere kan konsumere en burger på størrelse med en gennemsnitlig lagerhal i Jylland, bryster er en dejlig ting og kaffe fås bedst i tocifret antal.

Stay tuned for flere opdateringer fra x2.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.