tue69's blog
15-10-2009 - 09:32

Øjenvidneberetninger fra X2 - part 1

En xboxlifers beretning fra X2

D-day, -1

Dagen før dagen, man er så småt ved at indstille sig på 3 dages gennemgående gaming og socialt samvær med et udsnit af såvel nye som gamle kendinge på Xboxlife's efterhånden voksne forum. Arbejdet er overstået og så går turen ellers mod Tirstrups stolthed, Århus lufthavn.

Nu har størstedelen herindefra sikkert kun rejst fra Billund og Københavns lufthavn og i tror sikkert alle sammen at Tirstrup er Danmarks mindste. Jeg må skuffe jer, det er verdens mindste! Alt herinde er virkeligt utroligt småt, til gengæld er sofaen, hvori jeg har placeret mit dovne korpus såvel ganske stor og behagelig. Faktisk virker det som om, at man, da man byggede skidtet, fik brugt hele budgettet på møbleringen for derefter at spare på resten. Heriblandt kan nævnes en utrolig smal afgangshal og en elevator, som kun de der besidder en pæn portion dødsforagt, tør prøvekøre. Jeg troede jeg var en af disse, men måtte halvvejs gennem turen råbe efter security, da jeg var sikker på at lortet ville brase sammen. Egentligt en kende tragikomisk at man frygter at falde halvanden meter ned i en elevator når man om ca. en time sætter sig i et fly.

Restaurant står der på et stort skilt på første sal, men der er ærligt talt ikke meget restaurant over det hele, det minder mere om en kantine. Til gengæld er personalet også derefter, og her tænkes ikke mindre kvalificerede, men i stedet meget søde og rare. Det er jo skønt at få et smil og et ”god aften” med, når nu man betaler halvdelen af en månedsløn for selvdød pindsvin og årgammelt smør, som serveres mellem to paptallerkner under betegnelsen ”sandwich”. Men betjeningen var god.

Så kan man så sidde her og nyde solnedgangen og de indkomne fly, eller det vil sige manglen på samme. For fly er der ikke mange af. Faktisk var der mere fly over min tur på vej til lufthavnen end det jeg ser, når jeg nu kigger ud over landingspladsen. Jeg håber ærligt talt at der snart sker noget, for tror ikke turen til københavn bliver helt så fantastisk, hvis vi skal tomle hele vejen.

Anyways, check-in klaret og efterfølgende bydes der på den obligatoriske ventehalsstemning. Her gives der bonuspoints til lufthavnen på fraværet af skrigende børn og deres lorteforældre. En cola zero rigere, og 200 kr. fattigere blev jeg da også i ventetiden, som blev brugt på at fundere over, hvorfor jeg i går brugte 4 timer på at lede efter et pas, som ikke gav andet end et smil hos ekspedienten da jeg fremviste det. Undertegnede har åbenbart svedt ud, at København ikke er en del af udlandet.

Tiden i Århus lufthavns ventehal kan bruges på en tur i mythologiens have, der er nu ikke meget mytologi over det hele, men flot er det da. For dem der ikke har set det, er det et springvand og plastiblomster under den åbne himmel. Jeg er sikker på at mit indtryk havde været bedre hvis det ikke havde været for nattefrost og mangel på varmt overtøj. Til gengæld er her bare damer på plakater, så det fordrev jeg en pæn stund med at kigge på.

Fly mellem Århus og kbh kan anbefales, nemt, hurtigt og bekvemt. Velankommet i lufthavnen mødes jeg af Skou, som dog først synes han skal køre hele kbh luftavn rundt før han finder mig. I bilen møder jeg legendariske Oliver, aka Juxer, og så får vi ellers købt burgere. Og i burgere menes der her altså en motherfucking ko bagt mellem to dagsproduktioner fra den lokale kohberg. Mit minimale korpus sættes hårdt og kun vores to hjælpere fra Sverige formår at komme igennem.

Vi får gjort klar til X2 og sagt godnat alt for sen. Nu sidder jeg så i Skous lejlighed og ser porno... Vi ses drenge!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.