Perlegrus's blog
03-07-2008 - 23:56

Treyarch og Call of Duty

Det er ikke mange pæne ord der bliver sagt om treyarch. Med titler som Minority Report: Everybody Runs, Spiderman 1-2-3 og Kelly Slaters Pro Surfer er der nok heller ikke meget grund til det. Treyarch fik dog lov til at lave en version af Call of Duty 2 til last-gen konsollerne. Det gjorde de åbenbart så godt at de fik lov til at en efterfølger til Call of duty 2. Og her er der så noget der knækker... Var der virkelig brug får et nyt Call of Duty spil så hurtigt? Om end der så var, var folk ikke helt vilde med det. Call Of Duty 3 fik fine enmeldelser, men der er alligevel dårlig stemning om det.
Med annonceringen om at Call of Duty 5 ville gå tilbage til 2. verdenskrig blev folk mildest talt skuffet. Og at det så var Treyarch der var udvikler gjorde det ikke bedre. Jeg har tit undret mig over hvad det var der fik folk op at køre over Treyarch's spil. Derfor har jeg for et par dage siden købt både CoD 2 og 3 for at sammenligne og finde forskelle. Jeg vil ikke sammenligne CoD 3 med CoD 4 da de ikke er i samme tidsperiode. Er CoD 3 ringe eller er det bare fordi det afviger fra følelsen af hvad et Call of Duty spil er at der kommer den dårlige stemning?

Når jeg engang har spillet dem tilstrækkeligt vil jeg skrive mine tanker her i bloggen. Der vil måske gå lidt tid da min udgave af CoD 2 er mega ridset og skal byttes til en ny. Håber da der er folk der har en smule interesse for denne undersøgelse. hvis ik, skriver jeg alligevel :)
03-06-2008 - 16:12

Ny street fighter Iv trailer

Jeg har altid syntes street fighter var en fed serie. Dog har jeg aldrig kunne tage mig sammen til at lære Combo's i kamp spil så derfor har jeg generalt holdt mig fra dem. Jeg kan huske da jeg for mange år siden spillede SF første gang. Det var på en arkade maskine i Grækenland. Hvor mange penge jeg brugte på det husker jeg ikke, men jeg ville spille mere.
Senere fik jeg det til den første Gameboy. Jeg plejede at tænde det og så bare side og lytte til intro melodien. Men siden da har jeg holdt mig fra SF serien. Tekken blev mere populært og jeg begyndte at holde mig til det hvis der skulle spilles kampspil. Jeg købte Street fighter II på Xbox live, men Jeg spilelr det sjældent da det lagger som en gal over live.

Da jeg så den første trailer til SF IV blev jeg glædeligt overrasket. Stilen på traileren var jeg helt vild med og jeg håbede at det ville bære over til gameplayet.
De første billeder fra SF IV gjorde mig en smule bange. Jeg vidste ikke helt vhad jeg skulle mene, så jeg ventede med bedømmelse til der kom noget gameplay. Og da det endelig kom tænkte jeg "ja ok. Det skal nok prøves".

Og nu kom der en ny trailer ud og nu tænker jeg "DET SKAL EJES DET DER!"

http://kotaku.com/5012558/street-fighter-iv-trailer-features-new-classic-characters-grating-voice-over

WOW siger jeg bare!

10-05-2008 - 18:10

CoD 4 - En glæde og en skuffelse

Ja, det er sent at købe CoD 4, men jeg fandt lige en ekstra sjat penge så jeg tænkte "hvorfor ikke?"

Dette køb har dog været både "A blessing & a curse".
Det er en Blessing i form af Single player delen. Jeg har sjældent været så grebet af en historie i et spil. Selvom man aldrig rigtig når helt at lære karakterene at kende griber de sig alligevel fat i dig. Man får den fornemmelse at man er en del af gruppen og at man virkelig betyder noget. Specielt er jeg imponeret over flashback missionen med Cpt. Pryce. Det giver en en smule info om den rå kaptajn og samtidig finder man ud af hvem den egentlige skurk er. Men som skrevet før lærer man aldrig karakterene rigtig at kende. Skurkens motiv bliver aldrig helt klart syntes jeg og man står med en følelse af at de har kopieret skurken fra 6. sæson af 24 timer. De bruger ikke nok tid på historien.
Det bringer mig så frem til det største problem. Singleplayer er ALT for kort. Det tager kun små 5 timer at komme igennem det. Og det er så trist at de lavede så kort en campaign. For historien kunne byde på så meget mere. Jeg håber At de tager dette op til overvejelse i CoD 5.

Men ellers må jeg sige at dette er det bedste siingleplayer jeg har spillet i længe. Ja, bedre end GTA 4.

Multiplayer delen må jeg så sige er lidt af en "curse". Dog har det noget at gøre med at jeg har købt spillet sent. Det at man tjener experiance er skam en god ide, Men det giver et slags handikap til folk som anskaffer spillet, som jeg, en del senere end udgivelsen. Jeg har fået en del farverige kommentarer når jeg som Rank 2 kommer med i et spil hvor alle de åh, så dejlige britiske unger sidder og flasher deres Rank 49+.
Med så lav en Rank er det en god ide at skifte til hvad end for et våbn fjenden taber. Et red-dot sight hjælper alligevel en del.
Det lyder måske en smule "whiney", men jeg har da alligevel lagt et pænt sted i midten i de få kampe jeg har spillet. Også når jeg kun brugte de våben jeg har til rådighed.

Men alt i alt er Call of Duty 4 et lækkert spil. Singlelplayer er actionfyldt og fængende, dog kort. Multiplayer er sådan som rigtig multiplayer skal være, dog sløv i starten.

Ikke fordi dette er en anmeldelse, men jeg tænkte jeg ville alligevel give det en karakter ud fra min egen "700-skala".

Call of Duty 4 - Modern Warfare  -  603


*nægter at rette stavefejl i dette dejlige vejr :D

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her