Perlegrus's blog
03-06-2008 - 16:12

Ny street fighter Iv trailer

Jeg har altid syntes street fighter var en fed serie. Dog har jeg aldrig kunne tage mig sammen til at lære Combo's i kamp spil så derfor har jeg generalt holdt mig fra dem. Jeg kan huske da jeg for mange år siden spillede SF første gang. Det var på en arkade maskine i Grækenland. Hvor mange penge jeg brugte på det husker jeg ikke, men jeg ville spille mere.
Senere fik jeg det til den første Gameboy. Jeg plejede at tænde det og så bare side og lytte til intro melodien. Men siden da har jeg holdt mig fra SF serien. Tekken blev mere populært og jeg begyndte at holde mig til det hvis der skulle spilles kampspil. Jeg købte Street fighter II på Xbox live, men Jeg spilelr det sjældent da det lagger som en gal over live.

Da jeg så den første trailer til SF IV blev jeg glædeligt overrasket. Stilen på traileren var jeg helt vild med og jeg håbede at det ville bære over til gameplayet.
De første billeder fra SF IV gjorde mig en smule bange. Jeg vidste ikke helt vhad jeg skulle mene, så jeg ventede med bedømmelse til der kom noget gameplay. Og da det endelig kom tænkte jeg "ja ok. Det skal nok prøves".

Og nu kom der en ny trailer ud og nu tænker jeg "DET SKAL EJES DET DER!"

http://kotaku.com/5012558/street-fighter-iv-trailer-features-new-classic-characters-grating-voice-over

WOW siger jeg bare!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her