Perlegrus's blog
03-07-2008 - 23:56

Treyarch og Call of Duty

Det er ikke mange pæne ord der bliver sagt om treyarch. Med titler som Minority Report: Everybody Runs, Spiderman 1-2-3 og Kelly Slaters Pro Surfer er der nok heller ikke meget grund til det. Treyarch fik dog lov til at lave en version af Call of Duty 2 til last-gen konsollerne. Det gjorde de åbenbart så godt at de fik lov til at en efterfølger til Call of duty 2. Og her er der så noget der knækker... Var der virkelig brug får et nyt Call of Duty spil så hurtigt? Om end der så var, var folk ikke helt vilde med det. Call Of Duty 3 fik fine enmeldelser, men der er alligevel dårlig stemning om det.
Med annonceringen om at Call of Duty 5 ville gå tilbage til 2. verdenskrig blev folk mildest talt skuffet. Og at det så var Treyarch der var udvikler gjorde det ikke bedre. Jeg har tit undret mig over hvad det var der fik folk op at køre over Treyarch's spil. Derfor har jeg for et par dage siden købt både CoD 2 og 3 for at sammenligne og finde forskelle. Jeg vil ikke sammenligne CoD 3 med CoD 4 da de ikke er i samme tidsperiode. Er CoD 3 ringe eller er det bare fordi det afviger fra følelsen af hvad et Call of Duty spil er at der kommer den dårlige stemning?

Når jeg engang har spillet dem tilstrækkeligt vil jeg skrive mine tanker her i bloggen. Der vil måske gå lidt tid da min udgave af CoD 2 er mega ridset og skal byttes til en ny. Håber da der er folk der har en smule interesse for denne undersøgelse. hvis ik, skriver jeg alligevel :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her