Perlegrus's blog
10-05-2008 - 18:10

CoD 4 - En glæde og en skuffelse

Ja, det er sent at købe CoD 4, men jeg fandt lige en ekstra sjat penge så jeg tænkte "hvorfor ikke?"

Dette køb har dog været både "A blessing & a curse".
Det er en Blessing i form af Single player delen. Jeg har sjældent været så grebet af en historie i et spil. Selvom man aldrig rigtig når helt at lære karakterene at kende griber de sig alligevel fat i dig. Man får den fornemmelse at man er en del af gruppen og at man virkelig betyder noget. Specielt er jeg imponeret over flashback missionen med Cpt. Pryce. Det giver en en smule info om den rå kaptajn og samtidig finder man ud af hvem den egentlige skurk er. Men som skrevet før lærer man aldrig karakterene rigtig at kende. Skurkens motiv bliver aldrig helt klart syntes jeg og man står med en følelse af at de har kopieret skurken fra 6. sæson af 24 timer. De bruger ikke nok tid på historien.
Det bringer mig så frem til det største problem. Singleplayer er ALT for kort. Det tager kun små 5 timer at komme igennem det. Og det er så trist at de lavede så kort en campaign. For historien kunne byde på så meget mere. Jeg håber At de tager dette op til overvejelse i CoD 5.

Men ellers må jeg sige at dette er det bedste siingleplayer jeg har spillet i længe. Ja, bedre end GTA 4.

Multiplayer delen må jeg så sige er lidt af en "curse". Dog har det noget at gøre med at jeg har købt spillet sent. Det at man tjener experiance er skam en god ide, Men det giver et slags handikap til folk som anskaffer spillet, som jeg, en del senere end udgivelsen. Jeg har fået en del farverige kommentarer når jeg som Rank 2 kommer med i et spil hvor alle de åh, så dejlige britiske unger sidder og flasher deres Rank 49+.
Med så lav en Rank er det en god ide at skifte til hvad end for et våbn fjenden taber. Et red-dot sight hjælper alligevel en del.
Det lyder måske en smule "whiney", men jeg har da alligevel lagt et pænt sted i midten i de få kampe jeg har spillet. Også når jeg kun brugte de våben jeg har til rådighed.

Men alt i alt er Call of Duty 4 et lækkert spil. Singlelplayer er actionfyldt og fængende, dog kort. Multiplayer er sådan som rigtig multiplayer skal være, dog sløv i starten.

Ikke fordi dette er en anmeldelse, men jeg tænkte jeg ville alligevel give det en karakter ud fra min egen "700-skala".

Call of Duty 4 - Modern Warfare  -  603


*nægter at rette stavefejl i dette dejlige vejr :D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her