Mike.B's blog
22-05-2013 - 22:27

Xbox One Konceptet

Hej allesammen.


Jeg ville lige starten med at sige at jeg har IKKE læst andres blogs endnu så hvis andre har haft dette emne oppe undskylder jeg helhjertet med det samme :)


 


Ja som en del jo har bemærket så blev Microsofts længe ventede Next Gen konsol fremvist for lidt over 25 timer siden, og som også ventet var der en del delte meninger om denne nye sorte box der helt sikkert nok finder vej i mange hjem..


MEN. Hvad er egentlig ideén med Xbox One ? Microsoft´s salgs pitch er jo " we want the xbox One to become an integral part of the livingroom" " To be the ultimate Multimedium "


" To be the center of Tv, Movies, entertainment and games in every home"


For hvad sker der når familien Hansen kommer hjem ??


Farmand smutter ned i sin "mancave" og i forbi farten gennem stuen brøler: Xbox on: Xbox ESPN (kan godt være jeg lige er lidt forkert på udtalen :P )


alt i mens render sønnike hen og plubber Forza 5 i maskinen og render ind på sit værelse og lukker døren.


til sidst kommer lillemor og sætter sig i sofaen i stuen og skal se det næste afsnit af Paradise bordellet


 


Se her er det jo så at Xboxens efternavn One burde kunne gøre sig gældende... Er denne situation hvad Microsoft har sat sig i øje, at Én Xbox One skal kunne håndtere disse 3 opgaver på én gang.. Eller rettere, er det det der er tanken ud i fremtiden for lige umiddelbart ville jeg sige at navnet Infinity ville passe bedre da denne "setup" ville gøre det mere nødvendigt, for hele 3 Xbox Ones muligvis 4 hvis der er flere børn i familien.


Er dette virkelig en situation, Xbox One kan klare ? Og hvis det er, hvad vil det lige indebære.. taler vi om kabler trukket igennem hele hjemmet, eller satser MS på en trådløs funktion som f.eks en slags router som med internettet, der så kan skelne mellem Farmand Hansens NBA kamp i kælderen og sønnikes race oppe på hans værelse..


Er MS klar over dette eller vil vi i fremtiden læse om splittede familier der skændes dagligt over hvem der har stuen for resten af dagen ?


Nu er dette jo igen en situation hvor Xbox One ville blive brugt til dens fulde potentiale..


Personligt ville den kun blive brugt til at game på i mit ydmyg hjem. Jeg ser sjældent tv og slet ikke sport og hvis jeg endelig vil se en film bruger jeg min Bluray afspiller.


Så er der Kinect 2.0 Jeg blev bestemt aldrig en fan af først generation da det måske var hver 2-3 ud af 5 gange den registrerede ens bevægelser for slet ik at nævne den mindre fodbold bane man skulle bruge bare for at have en lille mulighed for at kalibrere sensoren. ( Kan self. også bare være jeg enten satte sensoren for højt eller for lavt :/ )


Det sidste jeg har lyst til når jeg kommer hjem fra arbejde eller fitnesscenteret, er at skulle begynde at fægte med arme og ben.. så vild med Virtual reality er jeg heller ikke. Jeg kan godt nøjes med en controller, remote eller tablet.. ihvert fald for dem som har det hele sat til en tablet. Dog i sidste ende er det jo smags sag. Heldigvis derfor vi kan kalde os for individer


Jeg vil slutte af her J


eg kan godt lide designet, indmaden ved jeg ik det store om og Navnet er hvad det nu er.


Jeg er meget spændt på at se hvad både MS & Sony har at fremvise om små 3 ugers tid.


Jeg håber at se hvad for spil MS har at byde på, og som der for alvor kan vise hvad den sorte boks kan og fra Sony håber jeg at se en fysisk konsol og meget meget mere fra begge lejre.


Det var det. I må alle have en fortsat god dag/aften og hvis det er derhenne ad, en rigtig god weekend :)

21-07-2012 - 18:08

the dark knight rises mini review


Hey Allesammen.


Ja så vil jeg da osse lige prøve kræfter med en mini anmeldelse af TDKR, så for dem som IKKE har set filmen endnu, skal jeg lige oplyse at der kan forekomme spoilers.


 


Når men til at starte med syntes jeg at filmen var fantastisk, Christopher Nolan har lavet et intet mindre end et mesterværk.


Jeg sad dog med mine små tvivl, men det kommer jeg ind på senere. Først, det er meget længe siden at en film har "rørt" mig på en sådan måde som TDKR var i stand til. bare alene den fornemmelse jeg fik i maven under den første scene med Bane, bare alene lyden af hans stemme gav mig en sjov tinglen i maven, gjorde at jeg seriøst ventede på den næste og den næste igen for sådan en fornemmelse burde man få hver gang man ihvert fald går i biffen. en anden utrolig effekt var det ekko man høre til tider i filmen er det kor der råber Deshay Basara som eftersigende betyder han stiger eller He Rises, jeg skal ikke gøre mig klog på hvor det stammer fra eller om det overhovedet er sandt men den effekt det har i filmen er sandelig tydeligt nok for det fik nakkehårene til at rejse sig hver gang det skete.


Mange siger at det ikke er nødvendigt at have set de 2 forgængere men på det punkt må jeg så sige at man nok vil føle sig tabt på vejen, allerede i starten af denne tredje film for hvis man ikke helt ved hvad der forgik vil man nok heller ikke forstå hvorfor Bruce/Batman er i "eksil"


Et andet sted hvor jeg virkelig mærkede hvordan sammenspillet og kemien mellem skuespillerne fungerede, og igen hvor det måske kan være svært for de få der ikke har set 1 el. 2 og igen spoiler alert, var under scenen mellem Alfred og Bruce hvor Alfred afslører nogle omstændigheder der skete i den 2en film, og jeg skal ikke være bleg at indrømme at da scenen gjorde at jeg kneb en enkelt tåre. Michael Caine er simpelthen en fænomenal skuespiller og den scene især viser netop hvor god han egentlig er. og jeg tror rent faktisk ikke at han kan blive erstattet, når eller hvis Hollywood beslutter at lave den allerede meget rygtede reboot.


Men det syntes jeg så egentlig gælder hele castet, for de levere alle sammen en pragtforstilling. Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman er simpelt deres respektive roller, og det samme kan sige for Tom Hardy der bare er Bane.


Den eneste jeg havde mine tvivl var Catwoman i form af Anne Hathaway som jeg personlig ikke er særlig stor fan af og som jeg bare ikke kunne se som en sexet, modig og rapkæftet indbrudstyv men jeg blev heldigvis kun positivt overrasket for hun var rent faktisk en overbevisende catwoman. Grunden til havde havde mine tvivl var mest fordi at Catwoman er en kvinde, ihvert fald både i tegneserier og spil, der bruger ALT i sit arsenal for at få jobbet gjort, sin atletiske kunnen, sin frækhed/flirt og sine attributter ( ja I kan så selv gætte hvilke jeg mener) samt sin tekniske viden omkring pengeskabe, alarmer osv osv.. men igen det er jo så heller ikke meningen at lave en direkte kopi dog syns jeg godt hun kunne have spejset det lidt op.


Der er mange der har nævnt at film har "huller" og ja det har den skam osse men jeg vil ikke sige at det er noget der skader filmen på nogen måde, faktisk syntes jeg at nogle enkelte af disse huller giver mere mulighed for en eventuel fjerde film, hvilket jeg så sandelig håber på, plus at disse huller kan blive "lappet" i form af en mulig directers cut udgave når filmen en gang udkommer på Bluray eller bare som et punkt under deleted scenes for som nævnt i forummet s har Nolan nok måttet fraklippe et ton af filmklip for ikke at gøre filmen helt langtrukken, og derfra kan man måske se hvad Bruce Wayne har været igennem for at vende tilbage til Gotham fra sin flugt fra et bestemt fængsel, da han jo ligner en decideret hjemløs en scene og den næste er han glatbarberet og har varmt tøj på, men eller burde man jo bare bruge sin fantasi istedet for at bitche over manglende scener. Det som skuffede mig mest var måske nok at man ikke så så meget til Batmans gadgets, hans batterang, hans Batmobil(hans egen ikke de andre) eller hans batgun eller kabelgun, eller hvad den nu kaldes på dansk ( Grapelgun på engelsk) det var kun ganske lidt man så dem i brug da filmen lægger mere vægt på Batman og hans fysiske "kamp" tilbage i form istedet for. måske for at vise at Batman rent faktisk kan være en "Helt" uden brug af hans gadgets og kan rent faktisk slå en proper nævne hvis nødvendigt.


Jeg vil ikke begynde at komme ind på det filosofiske i filmen for så bliver jeg nok aldrig færdig, men jeg vil dog sige at filmen bære lidt på det at have håb og folk der tror på en og hvor meget det faktisk har betydning for ens succes og for så vidt ens egen tro på sig selv.


Men jeg vil slutte af her med at sige at denne trilogi er for mit eget vedkomne den bedste Batman fortælling til dato og jeg håber som sagt inderligt at de heller vil lægge energi i en Batman 4 fremfor deres evindelige genbrugs metode i form af reboots for det er godt nok noget jeg syns Hollywood nærmest har misbrugt gennem de seneste 3-5 år. Tag dog at lav noget originalt fremfor at lave den ene genfortælling efter den anden Hollywood. og hvis der endelig er en film der lægger op til en 4 så må man sige at det er denne film for den slutter med pragt og åbent.


10/10 herfra får The Dark Knight Rises

18-04-2012 - 13:00

The Avengers i næste uge

Så er der ikke så længe til man skal i Biffen og se den meget længe ventede The Avengers af Joss Whedon.
Jeg har personlig ventet med ekstrem spænding på hvordan denne film bliver, og bliver modtaget da The Avengers, nok har en af de største fanskare verden over i tegneserie verdens univers og denne film bliver  nøje gået igennem af måske nok de mest hardcore fans af The Avengers.

Selv er min egen viden omkring The Avengers begrænset, jeg ved de fleste medlemmer og hvem et par enkelte af skurkene har været gennem årene, så for mit vedkomne ser jeg filmen i "blinde" da jeg ikke vil kunne sige hvad der er korrekt eller forkert rent samlignet med selve tegneserien.

Nu er det at den lokale biograf har fået sig lidt af en ansigtsløftning med ny indgang, større ventesal og eftersigende nye sæder i salene, så det bliver en spændende aften den 26/4 kl 21 på den "faste" plads R8S1 med 3D briller og en mellem cola og en stor æske popcorn.14-03-2012 - 22:29

Første skoledag


Ja som overskriften lyder, så er jeg startet i skole... For de næste 6 uger på kursus i webredatør, med alt hvad der dertil hører. der vil osse være noget webmarketing, billedebehandling og en (undskyld udtrykket) allerhelvedes masse andet.


Jeg havde glemt hvor "stressende" det kan være at sidde i et klasseværelse når man har en mild grad af ADD, OG når der er et individ på ens hold som bare ikke kan holde sin K..T lukket (pardon my french) som kommentere næsten alt hvad læreren snakker om, hjælper ikke på ens allerede stigende stress niveau..


Men til mit held er det et forholdsvis nemt program vi skal arbejde med (Joomla) så jeg kan for så vidt bare lukke af og arbejde for mig selv, dog vil jeg self, hjælpe de andre det jeg kan mens de prøver at følge med, med hans kværnen hele tiden (elevens, ikke lærerens ) :)


Selvom vi kun har haft en dag, har jeg siddet og rodet med Joomla siden jeg kom hjem, dog mest med tekstbehandling og indsætning, som egentlig minder om et simpelt tekstbehandlings program som word el. openOffice.


Grunden til jeg er startet på dette kursus er fordi jeg desværre blev ledig tilbage i Nov. 2011 og da jeg så tilbudet om at få dette kursus gratis tøvede jeg ikke et sekund da jeg har hørt at disse "IT" kurser er latterlig dyre. Og så var jeg osse ved at være træt af, bare sidde hjemme..


 


Når man det nærmer sig sengetid, så I må have en fortsat god aften :)


 


 


 

15-09-2011 - 18:55

September

Hej allesammen.


Sad og kede mig lidt så jeg ville prøve at lave et blog indlæg, så (Here goes)


 


Tja så er det september måned og som de fleste jo nok ved, så udkommer Gears of War 3 om ikke så lang tid (dog er der dem som har fået det før tid) og der syns jeg det er noget pjat med release dage og regler for netop disse release dates, for det burde vel bare sælges når butikkerne har det hjemme, det er jo ikke at der vil blive solgt færre, snarer lige modsat... når men det er bare min mening.


 


I dag kom min Lion King Blu-Ray Ironpack ind ad døren og den er sq en flot af slagsen, ja jeg er fan af disse Steelbook Editions men som sagt hedder denne udgave altså Ironpack, der er dog ikke den store forskel, udover at "ryggen" af coveret er lidt anderledes sat sammen. billedet er forhåbentlig i dette link, det er første gang jeg prøver at sætte et billede ind så hvis det er forkert beklager jeg på forhånd.


[img]http://share.xboxlife.dk/file/yjewnjhmmjdmnjvmzgq1mdbkodnlodc5mtu0zdazmde.jpg[/img]


 


Nu ligger det sådan at jeg er langtids sygemeldt, da jeg fik en voldsom skade i min højre arm på arbejdet og indtil videre har jeg gået med kraftige smerter i lidt over 4 måneder, hvilket nu desværre har resulteret i at jeg er blevet opsagt hvilket jeg self. er ked af. Skaden opstod da jeg skulle tømme en container for vare, alene da min kollega var sygemeldt i 3 dage og denne gang skulle jeg tømme hvad der svarede til omkring 4-5 tons + disse containere skal tømmes med håndkraft, dog kan der komme containere ind med en vægt på helt op til 16-18 tons, så det var egentlig en "lille" sending denne gang men når man så er alene så kan det til sidst godt være hårdt at få det hele ud og lagt på paller og ind på plads på lageret, på de 8 timer man har på arbejdet.


Men jeg tog til lægen som først mente at det kunne være en seneskede betændelse og skulle tage resten af ugen fri, nu vil jeg ikke kede jer med hele det lange forløb men jeg kan sige at jeg har været hos 4 læger, 1 fysioterapeut, 3 special læger på ortopædkirurgisk afdeling på sygehuset, 1 MR skanning på et privat hospital og nu skal jeg ud og snakke med en hånd/arm kirurg på et andet hospital som forhåbentlig bliver i næste uge, men det er nok ønsketænkning med de vente tider vi har her.


Når men nu til noget knap så negativt.


Disse kommende måneder ser sig på nogle store titler som sagt før GOW3, næste måned kommer Rage som for mit vedkomne er et klart must have på release dagen, November kommer Skyrim og med krydsede fingre SW:TOR


+ Uncharted 3 skulle vist osse finde vej, men kan dog ikke lige huske hvornår.


Lige pt prøver jeg at få de sidste 3 Achievements i Deus Ex HR inden jeg får min Epic Edition af GOW3 på Tirsdag selvom jeg tvivler da min arm er så øm og hævet at jeg kunne sætte mig ned at tude dagen lang, så det er svært at spille i længere perioder, bare det at skrive gør ondt. Nu får jeg nogle rigtig gode piller men dem er der rød trekant på så de bliver først taget i brug hen imod sidst på dagen, plus de har desværre den "bivirkning" at de gør det svært at sove, ikke at jeg kan sove for min arm gør så ondt at det holder mig vågen alligevel..


Når men jeg vil holde her. kom med jeres kommentar, kritik eller egen erfaringer :)


 


 

Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her